„Antibiotikumokkal küldtek haza a sürgősségiről, aztán rendőrök dörömböltek az ajtómon”

metropol.hu • 2023. augusztus 31., csütörtök •
Sorozatos csapásokat élt át egy nő, akinek nemcsak a gyász mardosó fájdalmával, de még a halállal is szembe kellett néznie.
„Antibiotikumokkal küldtek haza a sürgősségiről, aztán rendőrök dörömböltek az ajtómon”

Először férjét veszítette el agydaganat miatt, majd túlélt egy 40 méteres zuhanást egy szikláról, azután hajléktalan lett, ekkor halálos leukémiával diagnosztizálták - írja a metropol.hu.

Minden nehézség ellenére most Michelle Sterling azt ünnepli, hogy több mint egy évtizede gyógyultnak számít. Azt tervezi, hogy a lehető legteljesebb életét éli, amíg újra találkozik szeretteivel, akik a mennyben várnak rá… 

A Walesben élő Michelle 52 éves volt, amikor először tapasztalt mellkasi fájdalmat.

Szégyellte, hogy orvosi segítséget kellett kérnie, így amikor antibiotikummal hazaküldték, elfogadta… 

Alig néhány órával később rendőrök kopogtattak az ajtaján, akiknek sürgősen vissza kellett kísérniük a kórházba. Ugyanis, mint kiderült, az osztályozó nővér idő előtt elbocsátotta Michelle-t anélkül, hogy megvárta volna a vérvizsgálat eredményét. A kórházba visszatérve megkapta a lesújtó hírt: halálos leukémiája van.

Mivel férjét, Edwardot agydaganatban vesztette el, és nem volt gyermeke, Michelle bevallotta, hogy ekkor már nem érdekelte, hogy él-e vagy meghal.

„Antibiotikumokkal küldtek haza a sürgősségiről, aztán rendőrök dörömböltek az ajtómon. Csak arra gondoltam, hogy a férjem soha nem bocsátaná meg nekem, ha nem próbáltam volna meg küzdeni, mert ő megpróbálta. De engem nem igazán érdekel, hogy meghalok-e. A férjem ott van, a szüleim ott vannak, a családom ott vár rám” – mesélte Michelle. 

Barátai azonban összefogtak érte és mindenben támogatták. Miután a kórházban töltött idő alatt elvesztette albérletét, még abban is segítettek, hogy újra legyen otthona. Most Michelle leukémiáját éves vérvizsgálatokkal tartják ellenőrzés alatt. Szabadidejében utazgat, kézműveskedik, minőségi időt tölt a barátaival, és két kutyatársával, Mabellel és Winnie-vel tesz kényelmes sétákat – írja a Mirror.

 

Nyitókép: illusztráció

közösség

további frisss

lap tetejére