A várható időjárás vasárnap estig az Alpokalján

• 2020. január 18., szombat •
Az éjszakai órákban borult lesz az ég. Többfelé számíthatunk hószállingózásra, kisebb havazásra - olvasható a Kőszegi Időjárás Előrejelzés közösségi oldalon.
A várható időjárás vasárnap estig az Alpokalján

Hajnaltól a határvidékhez közelebb eső részeken már havas eső is kialakulhat. A lehulló hó mennyisége várhatóan lepel és 4 centi között alakul, de kisebb körzetekben ennél néhány centivel több is eshet.
Az északi, északnyugati szél megélénkül, hajnalra időnként megerősödik. A hőmérséklet kezdetben -2 fokig süllyed, majd az éjszaka második felétől lassan emelkedni kezd.

Vasárnap napközben is többnyire erősen felhős, borult lesz az ég. Csak kis eséllyel vékonyodhat el átmenetileg a felhőtakaró. A nap folyamán elszórtan számíthatunk havas esőre, kisebb esőre, az Alpokalja keleti felében kisebb havazásra.
Jelentős csapadék csak keleten eshet, a határszélen nem lesz folyamatos, több órás csapadékhullás. Az északi, északnyugati szél időnként megerősödik. Délutánra +3, +4 fokig emelkedik a hőmérséklet, csak a tartósan csapadékos, keleti részeken lehet ennél hidegebb.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére