A Ráknak felfelé ível a karrierje (júl. 1)

Seprenyi Fanni • 2016. július 01., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Ráknak felfelé ível a karrierje (júl. 1)

KOS március 21.-április 20.
Kedves Kos! Régi ismerős tűnhet fel a napokban, akivel érzelmileg nagyon álltak közel egymáshoz. Ne feledje, nosztalgiázni, a szépre emlékezni felesleges, csak a káposzta jó felmelegítve!

BIKA április 21.- május 20.
Kedves Bika! Keresi és hajszolja a változatosságot, rengeteg új élményben lesz része. Csak így tovább!

IKREK május 21.- június 21.
Kedves Ikrek! A párkapcsolatában pozitív változások várhatók, fontos, hogy kizárja a lehetséges kellemetlenségeket. Csak a jóra koncentráljon!

RÁK június 22.- július 22.
Kedves Rák! Jó híreket kap ma, teljesítményét elismerik. Végre felfelé ível a karrierje.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.
Kedves Oroszlán! Ne féljen ma semmiképp! Óriásit fog előre lepni az életútján! Ma szó szerint megfogja "Az Isten lábat!"

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.
Kedves Szűz! Sok dolga lesz ma, de tudja, hogy mindenre képes, mivel megvan Önben a kitartás. Dolgozzon az önértékelésén!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.
Kedves Mérleg! Párjával mindig megossza gondolatait, álmát és a jövőre vonatkozó elképzeléseit. Ő mindenben partner és a jövőben is legyen az!

SKORPIÓ október 24.- november 22.
Kedves Skorpió! Egyszerre több helyen is helyt kell állnia, de ez nem jelent megoldhatatlan kihívást. Csak ne kezdjen el kételkedni magában.

NYILAS november 23.-december 21.
Kedves Nyilas! Egyik kihívás a másikat követi, és már éppen besokallna, amikor kiderül, hogy a kihívások sikert hoznak.

BAK december 22.-január 20.
Kedves Bak! Lehetőleg töltsön minél több időt párjával, akivel rengeteg szórakozás várhat Önre. Megérdemli pihenést.

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.
Kedves Vízöntő! Ha szeretne pontot tenni egy ügy végére, akkor a héten meglesz erre a lehetőség, de tény, hogy ez extra energia befektetéssel járhat.

HALAK február 20.-március 20.
Kedves Halak! Türelmetlensége miatt felelőtlen szavak hagyják el a száját, amit később megbán.

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére