A Halaknak kellemes napja lesz (júl. 11)

Seprenyi Fanni • 2016. július 11., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Halaknak kellemes napja lesz (júl. 11)

KOS március 21.-április 20.

Ma sikeres napra számíthat, tegye félre az elvárásait és az egóját, a dolgai jobban fognak alakulni, mint hitte! Hallgasson az első megérzésére.

BIKA április 21.- május 20.

Töltsön ma több időt a természetben, most fel kell töltenie a kimerült készleteit, vegye észre az apró dolgokat, meglátja, jót fog tenni!

IKREK május 21.- június 21.

Ma gondoljon meg mindent kétszer mielőtt kinyitja a száját. Valaki féltékeny önre, és szívja az energiáját, ne engedje, hogy mások véleménye befolyásolja a belső békéjét.

RÁK június 22.- július 22.

Egy barátja segítségért fordulhat önhöz, hallgassa meg, legyen türelmes, hosszútávon kedvező lesz önnek, még, ha ezt nem is sejti előre. Megéri!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Ma igazán nagy önfegyelemre lesz szüksége, ne hagyja, hogy az egóját irányítsa, próbálja más szemszögből megközelíteni a dolgait, higgye el, maga sem dobhat mindig hatost!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Új információ birtokába fog ma jutni, figyeljen a jelekre, anyagi ügyekben előrelépés várható. Tegye délutánra fontos üzleti megbeszélését, ma minden önnek kedvez.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Hagyja ma kibontakozni a fantáziáját, ma mindent lehet önnek, ne sajnálja magától a pénzt és időt, megérdemel egy kis kényeztetést.

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Figyeljen ma a szívére, szerelmi dolgai új vizekre evezhetnek, ma csak a szívére hallgasson és éljen a pillanatnak, használjon ki minden percet, amit boldogsággal tölthet.

NYILAS november 23.-december 21.

Valaki megpróbálja elbizonytalanítani önt, ne higgyen neki, legyen erősebb a hite a félelmeinél, menjen tovább stabilan az útján, jó helyen van, pontosan ott ahol lennie kell!

BAK december 22.-január 20.

A mai nap az álmoké, fordítson időt ma relaxációs gyakorlatra, ábrándozzon, a vágyai hamarosan valóra válnak, ne adja fel, pontos képet alkosson arról, hogy mit is akar igazan!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Délelőtt valaki megkörnyékezi és a kákán is csomót fog keresni a munkájában, ne törődjön vele, nyugodt szívvel küldje el, rázza meg magát és ne hagyja el a jókedve.

HALAK február 20.-március 20.

Kellemes napja lesz, elkaphatja egy érzés, hogy de jó lenne, ha ez a nap örökké tartana, minden dolga jól alakul ma, ez az ön napja, a nap végére lesz mit ünnepelni, gondoskodjon róla, hogy legyen mivel koccintani este!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére