A Halak ma az elengedésből fog leckét kapni (nov. 18)

Seprenyi Fanni • 2015. november 18., szerda •
Szerdai horoszkóp.
A Halak ma az elengedésből fog leckét kapni (nov. 18)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Összetűzésbe keveredhet egy föld jegyű személlyel, ne kérdezősködjön sokat, mondja ki, amit gondol, rengeteg időt spórolhat magának!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Nem kell minden fingásban karmát keresnie! A fejlődése kulcsa, hogy elengedje, ami menni akar és beengedje, ami jönni akar; ennyi a titok! Ne görcsöljön semmin!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Megvan az esélye egy új szerelemre! Most az összes csillag Önnek kedvez! Ne titkolózzon, hallgasson a szívére! Meg fogja találni a boldogságát! Az előítéleteket dobja a kukába!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Önbecsülés, önbecsülés, ön szeretet! Szeressen bele magába! Mit veszíthet? Csak akkor fog őszinte tiszta szeretet kapni, ha képes elfogadni és szeretni saját magát úgy ahogy van!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! A szerelem angyala ma Ön melle áll, higgye el, hogy valami csodálatos dolog van készülőben, ne aggódjon és ne kattogjon tovább! Most tényleg az "igazi" jön! Félelmeit dobja a kukába és élje meg a boldogságot!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Itt az ideje az új vállalkozás beindításának, az önéletrajzok kiküldésének, az új üzleti dolgok kezdetéhez! Ma minden bolygó Önnek kedvez, óriási energiákat kap ma!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Nem minden arany, ami fénylik! Meg Ön sem! Ne hibáztasson senkit; az Ön életéért kizárólag Ön a felelős, Ön tudja megoldani és Ön tudja bonyolítani is, ez nagyon egyszerű, amint felismeri ezt kivirágzik a lelke!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Amit ma gondol az lesz a holnapja, amit tegnap gondolt az a jelene! Ne pazarolja felesleges dolgokra az energiáját, csak azzal foglalkozzon ami felemeli, ami fontos; ami számít!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Képzelje el, hogy van egy virtuális bankszámlája; erre a bankszámlára minden nap kap 24 óra időt, de nem viheti át az egyenleget egyik napról a másikra! Ne izgassa túlságosan fel magát! Éljen a jelenben; egy élete van!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma egytől tízig hányást adna magának? Mennyire el? Ha megtudná, hogy hat hónapja van hatra holnap is bemenne a munkahelyére? Ha nem tízest itt az ideje a változásnak ma minden Önnek kedvez!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Nyilván ismeri a mondást; az kap csokit, aki kér! Ne legyen néma Levente! Csak akkor éri el a céljait, ha konkrétan latja maga előtt! Milyen szél kedvezzen olyan jajosnak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart? Álmodozás ON!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma az elengedéséről fog leckét kapni! Az egyik legnehezebb dolog az életben, harcolunk, hogy megszerezzük, és harcolunk, hogy elengedjük! Ma engedjen el mindent, ami nem szolgája többé! Az új kezdetek lehetősége óriási energiát ad Önnek!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére