A Bikát ma átjárja a nyugalom! (nov. 2)

Seprenyi Fanni • 2015. november 02., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Bikát ma átjárja a nyugalom! (nov. 2)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Az utóbbi időben szerelem terén kicsit el lett kényeztetve, most Önön a sor, hogy viszonozza. A feltétel nélküli szeretetet hagyja felszínre törni a szívében!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! A mai nap remek hangulatban telik, átjárja a nyugalom, próbáljon ki valami különlegeset! Ma új kezdetre van lehetősége minden téren!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Szánjon időt Önmagára, nézzen egy kicsit befelé. Az új ismeretségek jól fognak jönni hosszútávon! Bízzon magában!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Vegyen kicsit vissza a lendületből! Megfontoltabban kellene kezelni a konfliktusait, lassan járjon és tovább ér! A bölcsesség és a tolerancia magja jól fog csírázni életében.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Kicsattan az egészségtől és az optimizmustól, mindennel meg tud birkózni. Keresi a kihívásokat, meg is találja számításait!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Szerelmi élete jól alakul, párja értékeli Önt. Hagyja, hogy kényeztessék. Lassan halad, de nem hátrafelé!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Türelem! Szókimonósága miatt támadások érhetik, jobb néha bölcsen hallgatni. Legyen toleráns!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ne féljen, nincs mitől, higgadtsága hasznára válik. Ne mérgelődjön Önmagával szemben, ez nem előnyös, pihenjen!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Sok mindenért küzdött az elmúlt időszakban, ezt az emberi kapcsolataiban tudja kamatoztatni. Boldog jövő áll Ön előtt.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Tele van energiával, hiszen ez az Ön hónapja, teljes gőzzel megy előre a munkában és a szerelemben egyaránt.

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Picit betelik a pohár, úgy érzi párja is Ön ellen van,ne feledje jobb adni,mint kapni! Az Univerzum a jót ötször, a rosszat háromszor adja vissza!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Rengeteg kihívással kell szembenéznie és nem mindenkivel lesz azonos hullámhosszon. Csak előre nézzen!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

közösség

további frisss

lap tetejére