A Bika ne görcsöljön annyit! (júl. 14)

Seprenyi Fanni • 2016. július 14., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Bika ne görcsöljön annyit! (júl. 14)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Összetűzésbe keveredhet egy föld jegyű személlyel, ne kérdezősködjön sokat, mondja ki, amit gondol, rengeteg időt spórolhat magának!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Nem kell minden hülyeségben karmát keresnie! A fejlődése kulcsa, hogy elengedje, ami menni akar és beengedje, ami jönni akar; ennyi a titok! Ne görcsöljön semmin!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Megvan az esélye egy új szerelemre! Most az összes csillag Önnek kedvez! Ne titkolózzon, hallgasson a szívére! Meg fogja találni a boldogságát! Az előítéleteket dobja a kukába!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Önbecsülés, önbecsülés, ön szeretet! Szeressen bele magába! Mit veszíthet? Csak akkor fog őszinte tiszta szeretet kapni, ha képes elfogadni és szeretni saját magát úgy ahogy van!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! A szerelem angyala ma Ön melle áll, higgye el, hogy valami csodálatos dolog van készülőben, ne aggódjon, és ne kattogjon tovább! Most tényleg az "igazi" jön! Félelmeit dobja a kukába és élje meg a boldogságot!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Itt az ideje az új vállalkozás beindításának, az önéletrajzok kiküldésének, az új üzleti dolgok kezdetéhez! Ma minden bolygó Önnek kedvez, óriási energiákat kap ma!

 MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Nem minden arany, ami fénylik! Meg Ön sem! Ne hibáztasson senkit; az Ön életéért kizárólag Ön a felelős, Ön tudja megoldani és Ön tudja bonyolítani is, ez nagyon egyszerű, amint felismeri ezt, kivirágzik a lelke!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Amit ma gondol az lesz a holnapja, amit tegnap gondolt az a jelene! Ne pazarolja felesleges dolgokra az energiáját, csak azzal foglalkozzon ami felemeli, ami fontos; ami számít!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Képzelje el, hogy van egy virtuális bankszámlája; erre a bankszámlára minden nap kap 24 óra időt, de nem viheti át az egyenleget egyik napról a másikra! Ne izgassa túlságosan fel magát! Éljen a jelenben; egy élete van!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma egytől tízig hányást adna magának? Mennyire el? Ha megtudná, hogy hat hónapja van hatra holnap is bemenne a munkahelyére? Ha nem tízest itt az ideje a változásnak ma minden Önnek kedvez!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Nyilván ismeri a mondást; az kap csokit, aki kér! Ne legyen néma Levente! Csak akkor éri el a céljait, ha konkrétan latja maga előtt! Milyen szél kedvezzen olyan jajosnak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart? Álmodozás ON!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma az elengedéséről fog leckét kapni! Az egyik legnehezebb dolog az életben, harcolunk, hogy megszerezzük, és harcolunk, hogy elengedjük! Ma engedjen el mindent, ami nem szolgája többé! Az új kezdetek lehetősége óriási energiát ad Önnek!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére