2020 legújabb Ford modelljei és motorjai a Straussnál - Vásároljon díjnyertes haszongépjárművet vállalkozásának!

szponzorált tartalom • 2020. január 24., péntek •
A magyarországi gépjármű iparág növekedéséhez nagy mértékben járult hozzá a Ford, amely immár kilencedik éve könyvelhet el magának folyamatos növekedést. 2019-ben a szombathelyi Ford Strauss Autószalon hasonló mértékben követte le ezt a fejlődést, amely leginkább a haszongépjármű részesedésében mutatkozik meg.
2020 legújabb Ford modelljei és motorjai a Straussnál - Vásároljon díjnyertes haszongépjárművet vállalkozásának!

Elmondhatjuk, hogy szinte minden harmadik új haszongépjármű Vas megyében is Ford – köszönhető ez a legújabb Ford Rangernek, amely tavaly debütált, máris az

Év Pick-Up-ja díj nyertese és a mindig élen járó Ford Transitnak.  2020-ban új motorokkal és modellekkel találkozunk a Straussnál - az első Ford Puma már meg is érkezett, az új Kugát májusra várják.

 

Új irányt vesz a Ford 2020-ban

Az új „Bring On Tomorrow” szlogennel a Ford haladó, dinamikus szellemét hangsúlyozza. Ez az új irányvonal energiát és dinamizmust sugároz, fő üzenete az elektromosság és hibrid technológia. A Ford nem csupán új termékportfóliót mutat be, hanem szolgáltatásai terén is jelentősen megnyílnak a lehetőségek.

 

Izgalmas ez az időszak mindannyiunk számára, kíváncsian kutatunk e témában – de megnyugodhatunk: a gépjármű értékesítő szakemberek megannyi információval rendelkeznek az új motorokról és azok előnyeiről, környezetünket kímélő hatásairól. Úgy, ahogy számos iparág, a gépjárműgyártás, így a Ford is nagy változások előtt áll: 2020-ban egy vadonatúj termékcsaládot mutat be, amelyben 14 elektromos technológiájú modell szerepel. Jó hír, hogy a legújabb hybrid, mild-hybrid motorok megjelennek a prémium kategória mellett a közkedvelt, kisebb városi autókban is.

 

Új modell a palettán: Puma

A holnap elkezdődött már a Straussnál is, hiszen értékesítésre kerültek az első hybrid és plug-in-hybrid modellek, megérkezett a legújabb Ford, a Puma – amely több hajtáslánccal, az új mild hybrid motorral is rendelhető – sőt, hamarosan tesztelhető.

A Ford Puma tovább gazdagítja a Ford SUV- és crossover-kínálatát, amelyek közt eddig a Fiesta és Focus Active, az EcoSport és a Kuga szerepelt. A stílusos, sportos és csábító Ford Puma a Ford B-padlólemezére épül, amelynek optimalizált tengely- és nyomtávja kiváló alapot biztosít az ideális SUV-arányok megteremtéséhez.A kompakt crossover jellegzetes kiállását hatásosan hangsúlyozza a magas üléshelyzet, ráadásul az autó kategóriaelső, 456 literes csomagteret kínál. Karizmatikus stíluselemeivel – például a sárvédők tetejére épített fényszórókkal és a karosszéria atlétikus, lendületes vonalaival – az új Ford Puma új fejezetet nyit a Ford formatervezési filozófiájában. Ha Ön egy olyan kompakt járműre vágyik, ami kitűnik a tömegből és okos megoldásokat kínál a mindennapi használathoz, válassza a Ford legújabb modelljét. Értékesítési csapatunk az Ön rendelkezésére áll!

 

 

Díjat nyert Ford modellek:

Transit Custom P-HEV és Ford Ranger

A Strauss büszkeségére a Ford idén elsöprő győzelmet aratott a kishaszongépjárművek megmérettetésén, hiszen a Ford Tra­­­nsit Custom hibrid modelljei nyertek a 2020-as Év Haszongépjárműve (IVOTY) versenyen, a Ford Ranger pedig a 2020-as Év Pickupja (IPUA) lett. Az új Ranger nagyobb teljesítményéhez csekélyebb üzemanyag-fogyasztás társul.

A szegmens egyedülálló újdonsága a Ford Ranger Raptor Performance Pick-up, mely terepképességét ultra-erős alváz, egyedi futómű és gumiabroncs, 213 lóerős, 500 Nm forgatónyomatékú EcoBlue motor, 10 fokozatú automata sebességváltó, valamint Terepvezérlési Rendszer javítja. A Strauss széles Ford Ranger készlettel várja a vállalkozások vezetőit.

közösség

további frisss

lap tetejére