Kitör a háború a Király Sportlétesítményben!

Frisss • 2013. június 11., kedd •
Szombaton újabb állomásához érkezik a kapusháború, a szervezők a Király Sportlétesítménybe várnak amatőröket és profikat, akik ki szeretnék próbálni a Magyarországon is egyre népszerűbb és nem mellékesen látványos játékot.
Kitör a háború a Király Sportlétesítményben!

Eger és Szeged után hétvégén Szombathelyen is kitör a kapusháború, a játéktér egy 22 méteres pálya. A szabályokról tömören annyit, hogy a kezdőrúgást mindig a földről végzik el, lényeges, hogy csak kapura szabad lőni. Akkor, ha az ellenfél véd, úgy ő már földről, kézből rúgva, vagy dobva hozhatja játékba a labdát és így próbálkozhat meg a gólszerzéssel. Amennyiben az egyik fél nem találja el a kaput, akkor a másik játékos tizenegyest rúghat a pálya közepéről, amire 10 másodperc áll rendelkezésre. Egy-egy mérkőzés az egyik fél öt góljáig vagy hét percig tart. Döntetlen esetén pedig következik a szétlövés.

Forrás: kapushaboru.hu

Abban biztosak vagyunk, hogy szombaton a Király Sportlétesítményben folyamatosan rezegni fognak a hálók és ide-oda röpködnek majd a kapusok. Fontos információ, hogy kiemelés nincsen, így amatőr vagy profi kapus is háborúzhat egymás ellen.

A szombathelyi háborúban többek között részt vesz a válogatott labdarúgó Király Gábor, a Haladás kapusedzője Jakab Csaba, vagy a Pakson védő Németh Gábor.

közösség

további frisss

lap tetejére