Felmentették a munkavégzés alól Aczél Zoltánt - új szombathelyi kötődésű edzője lesz a Haladásnak

• 2011. december 14., szerda •
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás tulajdonosi köre szerdán délután. Mint ismert a bundabotrányba keveredett Aczél Zoltán edzőt kedden felfüggesztette az MLSZ és fegyelmi eljárást indított ellene. Fotósunk lencsevégre kapta Artner Tamást a Haladás VSE utánpótlás szakág vezetőjét- aki már korábban irányította az első csapatot- miután szerdán délután a taggyűlés előtt a Városházára érkezett. Ő lehet Aczél utódja a kispadon?!A Frisss.hu információ szerint egy másik szombathelyi kötődésű edző neve is szóba került, hétfőn várható végső döntés.
Felmentették a munkavégzés alól Aczél Zoltánt - új szombathelyi kötődésű edzője lesz a Haladásnak

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának elnöke  Aczél Zoltán vezetőedző (Haladás) ellen, labdarúgást érintő vesztegetési ügyben való részvétel alapos gyanúja miatt, fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el kedden. A FEB elnöke a fegyelmi eljárás lefolytatását és a sportszakember sporttevékenységének folytatását legfeljebb az ellene indult büntető eljárás jogerős befejezéséig felfüggeszti.

Ezek alapján Aczél Zoltán nem tudja ellátni edzői feladatait,  a Haladás taggyűlése szerdán felmentette a munkavégzés alól. Ez azt jelenti ,új edzője lesz a Haladásnak.

Artner Tamás  szerdán délután 3 órakor sétál be a Városházára (a többségi tulajdonosa a csapatnak Szombathely város önkormányzata)

Nagy valószínűséggel Artner Tamás (a Haladás VSE utánpótlás vezetője, az Ajka edzője) az egyik jelölt a Haladás kispadjára. Az ő személyében ismét vasi kötődésű tréner irányítaná a Szombathelyi éllvonalbeli abdarúgó csapatot. Artner neve októberben a Lombard Pápa kapcsán merült fel, akkor azt nyilatkozta az edző, hogy "Minden vágyam az NB I-ben dolgozni és hét-nyolc NB II-ben töltött év után - ahol sikeres tudtam lenni -, úgy érzem, hogy most jött el az ideje, hogy az élvonalban dolgozzak.

A Frisss.hu információi szerint egy másik szombathelyi kötődésű edző neve is szóba került. Tóth László a Haladás NB III-as csapatának trénere lehet a másik jelölt. Hétfőn hoznak döntést az ügyben.

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére