Maszk nélkül pózolt Nemény András és Dobrev Klára

• 2021. március 05., péntek •
A Dobrev Klára maszk nélkül parolázott Nemény Andrással, később kiderült, hogy koronavírusos lett. Példamutatásból elégtelen.
Maszk nélkül pózolt Nemény András és Dobrev Klára

Mint utóbb kiderült Dobrev Klára koronavírusos lett. „Rendszeresen járok tesztelni, most is rutinszerűen mentem és sajnos ma pozitív lett a koronavírus tesztem” – írta posztjában a DK politikusa. Dobrev Klára tünetekről is beszámolt: lázas, és fáj a feje.

Rendszeresen járok tesztelni, most is rutinszerűen mentem és sajnos ma pozitív lett a koronavírus tesztem. Most már...

Közzétette: Dobrev Klára – 2021. március 5., péntek

Gyurcsány Ferenc felesége, a Demokratikus Koalíció Európai Parlamenti képviselője, Dobrev Klára Szombathelyen járt. Nemény András, az úgynevezett Éljen Szombathely! (valójában MSZP, DK és társai) polgármestere fogadta, és ha már itt volt, gyorsan ki is álltak a Fő tér közvetlen szomszédságában található Városháza elé hosszasan szidni Magyarország kormányát. Ezen már meg sem lepődünk, Nemény ugyanis előszeretettel hívogatja országos politikus barátait Szombathelyre, hogy a várost háborús övezetté változtassa. Néhány hete Karácsony Gergely budapesti főpolgármester jött hasonló céllal.

Demokratikus Klári tehát jött, és ha már itt járt, össze is hívták a sajtó tagjait, hogy tájékoztassák őket arról, hogy minden bajunk oka bizony a gonosz Orbán Viktor és a Fidesz. Mondandójukba olyannyira belemelegedtek, hogy a Nyugat.hu fotósának sikerült megörökíteni a pillanatot, mikor mindketten megváltak a maszkjuktól.

Nemény András ezúttal is bizonyította hogy a politikai balhé és az elvakult gyűlölet felülírja még a saját maga által hozott rendeleteket is. Bár úgy rendelkezett, hogy a Fő téren kötelező a maszk használata, úgy tűnik, a Városháza előtt már mindent lehet. Ahelyett, hogy példát mutatnának, maszk nélkül pózolgatnak akkor, mikor a járvány a legtöbb halálos áldozatot követeli.

Nemény Andrásnak ismét sikerült kimaxolnia az álszentséget. „Azt szerettem volna, ha Szombathelyen senki sem veszíti el az életét a vírus következtében. Ez nem sikerült” –nyilatkozta korábban a megyei napilap azon kérdésére, hogy mit tart a legnagyobb kudarcának. Ehhez képest a járvány csúcspontján maszk nélkül pózol a szintén maszk nélküli Gyurcsánynéval. Annak a pártnak a vezetőjével, akik nyíltan oltásellenesek, és arra buzdítják a magyarokat, hogy ne oltassák be magukat a kínai és az orosz vakcinákkal.

A polgármesternek érdekes módon az oltásellenes Gyurcsánynéval volt ideje maszk nélkül szerepelni, miközben napok óta hallgat oltáskérdésben. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője ugyanis a napokban felhívást intézett a város politikai szereplőihez, hogy közösen foglaljanak állást abban, hogy támogatják az oltást. A kezdeményezéshez még Ungár Péter is csatlakozott.

Igaz, felelőtlenségben ők is élen járnak. Egy olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy az Ungár Péter résztulajdonában álló úgytudjuk.hu főszerkesztője, Farkas Balázs, a napokban maszk nélkül, halálfejes gyűrűben tudósított az SZTK előtt található oltóponton, ahol krónikus beteg idős emberek várakoztak éppen az oltásra. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére