Júliustól tíz százalékkal csökken a vízdíj ára is

Frisss • 2013. május 24., péntek •
Július elsejétől a lakossági víz- és csatornadíjat is érinti a 10%-os csökkentés. Ezzel kapcsolatban az alábbi közleményt jutatta el szerkesztőségünkbe a Vasivíz Zrt.

A rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló 2013. évi LIV. törvény alapján 2013. július 1-jét követően a lakossági víz- és csatornadíjat is érinti a 10%-os csökkentés.

Ennek megfelelően tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy az  április hónapban leolvasott felhasználási helyek vonatkozásában az elszámoló számla mellé  kisfogyasztók esetében 1 db 2 hónapra szóló un. összevont részszámlát küldünk, az átlagfogyasztók esetében pedig 2 db részszámla kerül kiküldésre. A május hónapban leolvasott felhasználási helyek esetében pedig az elszámoló számla mellé 1 db, június hónapra szóló részszámlát küldünk. A fennmaradó,  júliustól érvényes részszámlák a törvényi előírásoknak megfelelően a csökkentett víz- és csatornadíjjal kerülnek kiküldésre, várhatóan július hónapban.

További kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak a felhasználók rendelkezésére személyesen Ügyfélszolgálatunkon (9700 Szombathely, Légszeszgyár u. 15.), telefonon a 94/516-255 telefonszámon, illetve a vasiviz@vasiviz.hu e-mail címen.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére