A Diákolimpiák szombathelyi bajnokait köszöntötték

MHN, CsG • 2012. december 06., csütörtök •
Zsúfolásig megtelt a szombathelyi Premontrei Gimnázium díszterme szerdán délután, több, mint kétszáz diákolimpikont köszöntöttek.

Lazáry Viktor, alpolgármester adja át az emléklapot

Atlétikában, teniszben, tornában, vízilabdában, fociban avattak az idén szombathelyi bajnokokat, de súlyemelésben kick box-ban, görkorcsolyában, triatlonban  és a többi közt úszásban is remekeltek a szombathelyi diákok a szakszövetségek és a Magyar Diáksport Szövetség versenyein. Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a Zrínyi Ilona Általános Iskola, a Bolyai János Általános Iskola és Gimnázium valamint a Nagy Lajos Gimnázium taulói - mondta az ünnepséget megnyitó Dancs István, a Városi Diáksport Bizottság tiszteletbeli elnöke. A szervező Havasi Attila (diáksport koordinátor, SZMJV) valamint Varga Jenő  (Városi Diáksport Bizottság elnöke) hívására megjelent a rendezvényen Szlatényi György , a Magyar Diáksport Szövetség főtitkára is, aki kiemelte a szombathelyi diáksport eredményességét.

Díszvendégként Németh Zsolt, az olimpiai bajnok Pars Krisztián és Veréb István, az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor edzője is tiszteletét tette a rendezvényen. A díjátadót a Szombathellyi Kötélugrók,  a Weöres Sándor Színház művészeinek és a Premontrei kórus  elaődása színesítette. Tekintse meg képgalériánkat!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére