A Haladásé a Magyar Kupa!

• 2020. február 23., vasárnap •
Heroikus csatában, elképesztő küzdelemben, helyenként gyönyörű játékkal, végül 2 góllal verte a szombathelyi futsal csapat a Berettyóújfalut a vasárnapi döntőben.
A Haladásé a Magyar Kupa!

1. Félidő
A várakozásoknak megfelelően gigászok küzdelmét hozta a döntő első félideje. Kezdetben inkább a Berettyó vezetett veszélyesebb támadásokat, gólt azonban Dávid Richárd szerezhetett volna, ám fejese a kapufán csattant. A 7. percben azonban már a kapufa sem menthette meg a vendégeket, Dróth passzát kíméletlenül bevarrta Dávid, megszerezve a hőn áhított vezetést. Rákapcsoltak a hajdúságiak, egyre több munkát adva Alasztics Marcinak, de kapusunk és előtte a védők állták a rohamokat. A 12. percben Dróth ezúttal Horváth Pétert találta meg, a Hali csapatkapitánya pedig higgadtan lőtt a hosszú alsóba, 2:0! 3 perccel később a berettyói kísérleteket ha nehezen is, de siker koronázta - Gál nagyon okosan gurította be csapata szépítő találatát Alasztics lábai között. Rögtön ezután Dróth villant, ám hiába fordult le gyönyörűen védőjéről, lövése a kapufáról lepattant. A 19. percben egy elképesztő bombával egalizált a Berettyó, 2:2 kezdődhetett minden elölről.

2. Félidő
A Haladás légiósainak köszönhetően ismét előnyben a Szombathely - Luís Garcia végzett el oldalrúgást, labdája rendkívül precízen érkezett Caetano lábára, akinek csak annyi dolga volt, hogy a kapuba továbbítsa, 3:2! Szabadrúgáshoz jutott a Berettyó, Yubero Da Silvához passzolt, de a Hali együttes erővel hárítani tudta vendégek ziccerét. Áttevődött a játék a vendégek térfelére, több helyzete volt a Haladásnak a második félidőben, a Berettyó jóval kevesebbszer jutott el a hazai kapuig. 5 perccel a vége előtt időt kért Cabrera mester és átálltak vészkapus taktikára. Ez lett a vesztük - a hősies szombathelyi védekezés és egy szemfüles labdaszerzés Vas Ádám révén újabb góllá érett, 4:2! 22 másodperc volt vissza, 1000 fokon égett az Aréna, zúgott a kupagyőztes!
Ez is lett a végeredmény, azaz a 2019-2020 futsal szezon Magyar Kupa győztesét úgy hívják, hogy: HALADÁS VSE!!!

SZÉP VOLT FIÚK, KÖSZÖNJÜK, CSAK A HALI ÁLÉÉÉÉ!!!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére