Zsinórlabda bajnokság ovisokkal és rajzfilmslágerekkel

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. március 10., péntek •
Egy igazán színvonalas és mozgalmas délelőttöt töltöttünk együtt az ovisokkal a Sugár úti sportcsarnokban.
Zsinórlabda bajnokság ovisokkal és rajzfilmslágerekkel

Magyar Röplabda Szövetség, illetve a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. húzott egy merészet és megrendezték az 1. Zsinórlabda Bajnokságot óvodások számára. A rendezvénynek több apropója is volt. Elsődleges célja az volt, hogy már kisgyermekkorban megszerettessék a mozgást az apróságokkal, illetve a röplabdát népszerűsítse a fiatalok körében. Elmondható, hogy a hosszas és kemény szervezőmunkának meg lett a gyümölcse.

Nagy örömmel fogadtuk a felkérést a zsinórlabda bajnokság megszervezésére - mondta Bedőcs Gergely szervező. Több éve komoly megbízható munkakapcsolat alakult ki a Sportiskola Röplabda Szakosztálya és a Magyar Röplabda Szövetség között. Eddig csupán Kitartó, közel egy hónapos szervező munka eredménye a nagy érdeklődés. 14 intézményből 153 óvodást és 33 felkészítő pedagógust regisztráltunk. Négy óvoda több csapattal is nevezett.

Péntek délelőtt több mint 160 ovis lépett parkettre, hogy megmutassák mire képesek a győzelemért. A színvonalas mérkőzések alatt a szervezők gondoskodtak arról is, hogy a pihenő csapatok tagjai se unatkozzanak, így voltak, akik lufival játszottak, de akadtak olyanok is, akik az ismerős rajzfilmslágerekre táncoltak jókedvűen. Ráadásul a igazi sztárokkal is találkozhattak a gyerekek, hiszen a Haladás VSE-Sportiskola felnőtt csapatának tagjai is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt.

Délre aztán kiderült az is, hogy ki lett a legjobb! Természetesen mindenki, hiszen a mindenki ugyanolyan lelkesen játszott, küzdött a csapat sikeréért a 12 perces mérkőzéseken. A sportos délelőtt zárásaként az eredményhirdetés következett, ahol minden intézmény és gyermek ajándékot kapott. Végül egy szenzációs csapatfotózásra került sor, amit nagyon élveztek az ovisok.

 

Nem lehet elég korán kezdeni! :-) Ráadásul a Haladás VSE női röplabdacsapat játékosai is emelik a torna fényét!

Közzétette: Frisss.hu – 2017. március 10.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére