Virtuális valóságot kínál elérhető áron a Facebook

Frisss/index - fotó: index • 2017. március 02., csütörtök •
200 dollárral olcsóbb lesz a mozgásérzékelős kontroller, amelyet korábban Mark Zuckerberg vásárolt fel.
Virtuális valóságot kínál elérhető áron a Facebook

Az Oculus óriási felhajtás közepette dobta piacra VR-szettjét, amelyre a Facebook atyja, MarK Zuckerberg is felfigyelt. Aztán 2014-ben 2 milliárd dollárért megvásárolta az üzletember a céget, azóta pedig teljes mellszélességgel kiáll a virtuális valóság elterjedése mellett.

Az üzletember pedig nagyon jól ért a pénzhez, hiszen a világ egyik leggazdagabb embere lett néhány év alatt. Most pedig arról kaphatunk bizonyosságot, hogy kell pozitív gazdasági mutatót produkálni. A Facebook első embere ugyanis a Touch fantázianevű mozgásérzékelős kontroller árát csökkenti. A cég bejelentése alapján 200 dollárral lesz olcsóbb a VR-szett.

A csomag tartalmazni fogja a Rift nevű VR-szemüveget és a kontrollert is. Ezek a termékek 800 dollárba kerültek korábban, a forradalmi újítás és a nagyobb bevétel reményében most csak 598 dollárt kérnek a vásárlóktól. Aligha nem azért döntött így Mr. Zuckerberg, hogy az árcsökkenéssel felgyorsítsa a vásárlást, illetve az érdeklődők figyelmét a virtuális valóság világára irányítsa.

Az Oculus ennek megfelelően 500 millió dollárt fordít tartalomfejlesztésre, hogy az elérhető árú kütyük mellett minőséget is kapjanak a vásárlók. 

via index

közösség

további frisss

lap tetejére