Véget ért a Frisss Mosolymaraton

frisss.hu Fotó: Bodorkós Máté, Hornyák Emőke • 2016. december 23., péntek •
Köszönjük a rengeteg játékot, ajándékot, felajánlást a Gencsi Gyermekotthon kis lakóinak!
Véget ért a Frisss Mosolymaraton

A Frisss Média évek óta fontosnak tartja, hogy a karácsonyi ünnepek közeledtével azokon segítsen, akik igazán rászorulnak. Idén két héten keresztül vártuk a felajánlásokat és játékokat a gencsi Ernuszt Kelemen Gyermekotthon lakónak. Hálásak vagyunk a hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy annyi ajándék gyűjt össze, hogy két fordulóval és három autót pakoltunk tele karácsonyi ajándékokkal. Külön köszönjük azoknak, akik a játékok mellett pénzadománnyal is kedveskedtek. Többen többször is hoztak be meglepetést, a legtöbben külön megnevezve, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak szánják.

A Mosolymaraton utolsó napján kiszállítottuk a gyerekeknek az ajándékokat, a Ferrosüt által felajánlott bejgliket, valamint egy feldíszített fenyőfát, a hozzá való díszekkel, amit a METRO biztosított. További négy szerencsés hallgatónknak szintén nem kell bajlódnia a karácsonyfa vásárlással, őket is megajándékoztuk egyel-egyel, amihez adtunk díszeket és karácsonyfatartót is. Egy mázlista hallgatónk pedig megnyerte a Mosolymaraton fődíját, egy iPhone 7-es telefont!

A Mosolymaraton zárónapján, Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője is meglátogatta a gencsi gyermekotthon lakóit és karácsonyi ajándékkal is kedveskedett nekik. Később meghallgatta a gyerekek által előadott karácsonyi verseket és énekeket.

Köszönjük minden hallgatónk és olvasónk felajánlását!

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére