Vége a szabad leskelődésnek, jön az Insta új funkciója

Szerző: frisss.hu/theverge.com - Fotó: pexels.com • 2017. június 28., szerda •
Így ellenőrizheted, kik nézik a képeidet.
Vége a szabad leskelődésnek, jön az Insta új funkciója

Az Instagram az utóbbi időben fénysebességgel pörgeti az új funkciókat. Ebből is látszik, hogy elég sok téren le voltak eddig maradva. Így van ez az adtavédelmi beállításokkal is, ahol jelenleg annyit dönthetünk el, hogy privát vagy nyilvánosan megtekinthető legyen a profilunk. Emellett letilthatjuk a nem kívánatos felhasználókat, törölhetünk kommenteket.

Az oldal fejlesztői már tesztelik a Favorites nevű funkciót, amivel a felhasználók összeválogathatják egy listára a közelebbi ismerőseiket. Ezzel elérhetjük, hogy egy adott poszt csak a kiválasztott felhasználók számára legyen látható.

Fotó: theverge.com

A „kedvencek” lista bármikor szabadon szerkeszthető, a követőink pedig nem kapnak értesítés arról, ha valakit később eltávolítunk róla. A listák nem publikusak, így a rajta szereplők sem nézhetik át, ki van még azon rajtuk kívül.

Az újítással a cég azt próbálja kiküszöbölni, hogy sokan külön profilt készítsenek arra a célra, hogy csak bizonyos tagokkal osszák meg fotóikat. A funkciót egyelőre csak a felhasználók szűk köre teszteli, várhatóan az elkövetkező hónapokban vezetik be.

via

közösség

további frisss

lap tetejére