Vannak, amiket a férfiak nem érthetnek

K.G. • 2015. november 16., hétfő •
Hölgyeim! Összeszedtünk pár apróságot, várjuk a véleményeket! 14 probléma, amit csak a nők érthetnek…
Vannak, amiket a férfiak nem érthetnek

Íme:

1, Vagy két perc felöltözni, vagy két óra alatt sem sikerül. Mindennapos probléma. Ehhez persze társul a „tele van a szekrény ruhákkal, de nincs egy gönc sem, amit aznap felvehetnél”.

2, Amikor nincs rajtad smink, mindenki azt hiszi, hogy beteg vagy, amikor viszont van, akkor valaki biztosan megjegyzi, hogy természetesen mennyivel szebb vagy, minek a vakolat.

3, Amikor nem tudod eldönteni, hogy jól nézz ki, vagy megfagyj. Itt nincs jó válasz, de azzal nyugtatod magad, hogy a szépségért meg kell szenvedni.

4, Amikor folyamatosan éhes vagy, de amint bármit megeszel, bűntudatod lesz, ami addig tart, amíg újra nem korog a hasad. Enni pedig kell!

5, Amikor gondosan eltávolítottál minden szőrszálat a testedről, de aznap este nem történik semmi. Megtarthatod magadnak a sima felületeket.

6, A sportmelltartó keveset segít abban, hogy a melleid ne ugráljanak, ha testmozgásba kezdesz.

7, Amikor fel kell húznod a cipzárt a ruhádon, hátul, egyedül.

8, Amikor bikinit szeretnél venni, de a próbafülke fényeiben minden apró hibát felfedezel a testeden, és inkább visszaöltözöl, majd hazamész.

9, Amikor képtelen vagy két óránál többet létezni magas sarkakon, és képes lennél ölni egy ülőhelyért.

10, Amikor a férfi, akivel randizol, egy sóhaj után közli, hogy most ért véget a hosszú, komoly kapcsolata. A gondolat: remek, köszönöm az időzítést, és, hogy velem szeretnél felejteni, de ez nem fog összejönni.

11, Amikor biztosan tudod, hogy a barátnőd meghülyült, mert szerelmes egy idiótába, mégsem tudod ezt megértetni vele. Ráadásul te leszel a hibás, hogy beleszólsz a dolgokba.

12, Amikor egy pasival töltesz több mint két napot, és emésztési problémáid adódnak.

13, „Rúzs nélkül olyan meztelennek érzem magam.”

14, A kimosott nadrág felvétele egy örök küzdelem. Nem lehet egyszerűen csak belebújni. Félig fel kell húznod, majd „beleugrálsz”. Has behúz, aztán megvárod, míg tágul.

közösség

további frisss

lap tetejére