Valóra váltotta álmát a macskaszem-szindrómás modell

Szerző: frisss.hu/Independent - Fotó: Independent • 2017. március 23., csütörtök •
A divatszakma végre olyan sokszínű, mint amilyennek mindig is lennie kellett volna.
Valóra váltotta álmát a macskaszem-szindrómás modell

Szerencsére egyre inkább megdőlni látszik az a dogma, hogy az újságok hasábjain csak tökéletes testű, hibátlan külsejű lányok pózolhatnak. Ezt támasztja alá a V-magazin legújabb száma is, aminek a címlapjáról egy ritka kromoszóma-rendellenességgel született modell tekint vissza ránk.

 

 

A 29 éves Caitin Stickels macskaszem-szindrómával született, ami miatt a szeméből hiányoznak a színért felelős szövetek. De ez még semmi, ugyanis a betegségének más külső nyomai is vannak, így a deformált arc, a szervi rendellenességek és az ajakhasadék.

 

 

Caitint nem olyan fából faragták, hogy a külvilágtól elzártan tengesse napjait. Sok más emberhez hasonlóan ő is csatlakozott az Instához, ahol lelkesen posztolta a fotóit. Így talált rá Nick Knight, a V-magazin fotósa, aki egy elképesztően színes sorozatot lőtt róla. 

„Mindig messziről csodáltam a modellek világát, és közben próbáltam én is kifejezni önmagamat a divat, a fotózás és a művészetek által. Ez az együttműködés volt egész eddigi életem legcsodálatosabb élménye” – mondta el a fiatal lány. 

 

 

 

 

 

 

 

 

via Independent

közösség

további frisss

lap tetejére