Vajon mi NEM jön be a szombathelyi csajoknak?

Tóth Eszter • 2017. január 30., hétfő •
Ezek azok a dolgok, amik a srácok szerint menők, de a csajok rém cikinek gondolják.
Vajon mi NEM jön be a szombathelyi csajoknak?

A csajok a rossz fiúkra buknak? Ha bunkón viselkedsz, több csajt tudsz meghódítani és még a kiszemelt is jobban fog ragaszkodni hozzád? Úgy gondolod, attól menőbb leszel a lányok körében, ha egy drága (vagy annak látszó) verdával pózolsz? Jó ötlet ismeretlen csajokat jelölgetni a közösségi oldalon? Rengeteg helyen olvashatunk ezekre alapozott „jó tanácsokat” az interneten, különféle blogokon vagy facebook posztokban, előkerül a szintelmélet, és a „nők csak a pénzre buknak”-frázisok puffogtatása. A srácok már elmondták, hogy milyen, csajok által nyerőnek gondolt technikákat tartanak cikinek, most a gyengébbik nem is megnyilatkozott a témában. A szombathelyi csajok nem fogták vissza magukat.

A bunkóság nagyon nem szexi

Sőt, inkább visszataszító. A csajok egyértelműen cáfolták azt a tényt, hogy vonzóbbnak találnának egy velük bunkó, önző módon viselkedő férfit, mint egy figyelmes, kedveset. „Szerintem a mostani fiataloknál ez a divat. Vagyis azt hiszik, hogy ez menő, pedig egyáltalán nem. A 15-20 évesek visznek mindent ebben a témában” – mondja Anita a saját korosztályáról. Abban is megegyeztek a vélemények, hogy mint minden esetben, itt is megvan a célközönség. Bizonyos lányoknak imponál ez a viselkedés, ezért gondolhatják a pasik, hogy minden esetben bejön. „Általában mindig parasztkodnak, mert az megnyerő. Persze, csak olyan lányok számára, akik agyi szinten pont úgy állnak, mint ők. Nekik ez imponál. Egy intelligens férfi sokkal megnyerőbb, mint egy bunkó férfi” – állítja Brigi. „Van egy film, aminek a címe: Bunkó vagyok, így hóditok. Nem tudom megunni, viszont nem értek vele egyet” – kötötte össze Noémi a filmes élményeit a valósággal. – „Véleményem szerint azt gondoljak, hogy ha bunkó parasztok, akkor az nekünk imponál. Nem merik megmutatni az érzékeny oldalukat. Ez a bunkó dolog szerintem a cicababa lányoknak bejön, mert őket rohadtul nem érdekli, ha megalázza őket a pasi szóban, még a porba is taposhatja őket. Ezek a lányok ezt szinte élvezik, de az átlagos lányok azt szeretik, ha a pasi érzékeny, kedves, figyelmes.” Dia röviden és tömören foglalta össze a dolgot. „Ultragáz és cseppet sem vonzó. Alpári telepi viselkedés, visszataszító idiotizmus.”

Autóval pózolni? Naneee…

A csajok szerint meglehetősen téves az az elképzelés, mi szerint a lányok a pénzre meg a menő autóra buknak. Főleg, ha az autó, meg a pénz nem is saját. „Amikor elmegy előttem kocsival vagy motorral felhangosítja a zenét és meghúzatja a járművet mutatván mekkora menő alfahím. Na, ez nálam nagyon nem menő” – kezdte Adrienn. Sokan az autóval pózolós fotóktól kapnak herótot. „Nem megnyerő apu, anyu és a szomszéd autójával fotózkodni” – jött a rövid válasz Dóritól. „Saját, nem apuci által vett autóval szerintem nem gáz, mert szerintem minden, amiért saját magunk dolgozunk meg, az a legnagyobb kincs!” – véleményezte a dolgot Lilla.

És az edzőterem?

„Ki nem állhatom, amikor edzőtermes képet raknak fel, azt is 30 pózban. Minek?” – fogalmazta meg sarkos véleményét Eszti. Azonban többen nem értettek vele teljesen egyet, hiszen az edzés arra utal, hogy a pasi törődik a testével és az egészségével, az pedig azért nem egy rossz dolog. „Az edzőterem már jobban imponáló, ad magára, érdekli a megjelenés, és az azért nem egy utolsó dolog” – mondja Janka. De azért érdemes külön választani az épített izmokat a felfújtaktól. Az edzőtermes képek... Akkor elfogadom és jónak látom, ha például valaki lefogyott 20 kg-ot az edzés segítségével, és megmutatja, hogy mire volt képes. De ha valaki szedi azokat a sz*r bogyókat, issza azokat a löttyöket, az ne menőzzön a felpumpált testével, mert minden mű, amit mutat” –húzta fel magát Rebeka. „Az erő fitogtatása meg megint ’egy inkább hagyjuk’-dolog. Mindenhol az izmaival kérkedik, de egy befőttes üveg tetejét nem bírja lecsavarni. Ez ad önbizalmat neki, hogy izmos, jól néz ki. Az izomtömeg növelésével egyenes arányban épül le az agy” – nyilatkozott sarkosan Ariella.

Pávák és piperkőcök

A csajok a férfiak öltözködését és igényességét is erősen kritizálták. „Van, aki valószínűleg indulás előtt kenterbe ver engem készülődés terén. Mert ugye egy dolog, ha valaki piperkőc és ad magára, de túlzásnak gondolom a gondosan beállított, vasalt hajat, az alapozót, a szemöldök kihúzását vagy a szem kihúzását. Az meg, hogy semmilyen férfias megjelenés nem jellemző rájuk, mert ők divatosak. Gyakorlatilag olyan ruhába bújnak, mint a lányok. Ez a halálom. Nagyítóval lehet csak találni férfiakat, mert elvesznek a sok díszb*zi között” – közölte Flóra. „Ami igazán gáz, az a nagyképű, semmit mondó szövegelés, ha szoláriumba járnak, állandóan a hajukkal foglalkoznak és fura feszülős gatyákban járnak” – zárta le röviden Anikó. 

Lájkolók és jelölők

Úgy tűnik, egyre inkább terjedően van egy új csajozási módszer. Ez nem más, mint hogy ismeretlenül bejelölgetnek csajokat, majd irogatnak neki és/vagy lájkolgatnak mindent, amit kitesznek. „Nagyon idegesítő, amikor ismeretlenül bejelöl, én írok neki, hogy honnan ismer (persze van kb. 40 közös ismerősünk, és én azt hiszem, hogy nem emlékszem rá, pedig találkoztunk már) es azt kapom válaszkent, hogy ’nemtom teccesz es bejeloltelek baj???’ Képzeld volt olyan, hogy tiltottam, erre létrehozott egy új profilt, megint írt. Letiltottam es megint újat hozott létre. Nem tudtam lerázni” – mesélte a 19 éves Enikő. „Azt nem szeretem, ha a Facebookon össze -vissza minden kép alá nyálaskodik, legyen diszkret, szivecske, like, de nem kell túlzásba vinni” – mondta a szintén tizenéves Erika. Éva egy kicsit idősebb korosztályba tartozva így vélekedik a dologról: „Szerintem még a gyerekkorban vannak. Ez olyasmi lehet, mint amikor az oviban meghúzzák a lányok haját. Nem tudják máshogy felhívni magukra a figyelmet.”

Most már a csajok álláspontját is tudjuk, fiúk, ti mit szóltok a dologhoz? Nyugodtan ragadjatok billentyűzetet és kommenteljetek!

közösség

további frisss

lap tetejére