Utánajártunk, hogy mi nem jön be a szombathelyi srácoknak

Tóth Eszter • 2016. november 29., kedd •
Néhány dolog, ami a csajok szerint szexis, de a pasik egyáltalán nem gondolják annak.
Utánajártunk, hogy mi nem jön be a szombathelyi srácoknak

Lemoshatatlan, erős smink, műszempilla, kényelmetlen feszülős gatyó, popórázás… Ugye, mennyi mindenre képesek vagyunk, mi nők, hogy felkeltsük a férfiak figyelmét? Aztán csak lesünk bambán, amikor a kiszemelt hím meglepődve, vagy röhögést visszatartva nézi a videoklipekből csórt, rendkívül szexinek gondolt vonaglásunkat. Most megkérdeztem a srácokat, szerintük mi is az, amit mi csajok olyan roppant szexinek találunk, ők viszont egyáltalán nem.

Túl sok smink

A srácoknál egyértelműen a túl sok vakolat vitte a pálmát: „a túlzott smink az nem szexi, főleg mikor a csaj arcát nem látod a sok alapozótól, ha erre jön még a műszempilla, a tetovált szemöldök meg a túlfestett száj, az már szinte riasztó” – mondja Gábor. A srácok szerint a nők nem túl jók a sminkelésben. „Kevés csaj tud igazán jól sminkelni – véli Attila. Ha meg csak pacsmagol magára mindent, az szörnyű.” Marci röviden foglalta össze a tanulságot. „Nem szexi, ha valaki tele van kenve. A smink mennyisége amúgy is egyenesen arányos egy nő önbizalmával.”

Nem jól megválasztott ruhadarabok

Manapság már kezd kimenni a divatból a cicanaci, azonban a forrónadrág népszerűbb, mint valaha. Szexi darab, de nagyon keveseknek áll igazán jól, mégis boldog-boldogtalan télen-nyáron felveszi. „Jaj, a forrónadrág! Amikor hasban meg combban is látszik, hogy összenyomja a csajt. Hát az minden csak nem vonzó!” – kapott a fejéhez András. „Az nem baj, ha nagyobb a popó, de a narancsbőr az csúnya. Azt nem kellene mutogatni”– fejtette ki a véleményét Ákos. Gyula inkább a buggyos gatya divatot tartja ördögtől valónak. „Hát öltözködésben az buggyos gatya nem jön be, tudod, aminek a térdénél van az ülepe. Nem értem abban mit látnak a csajok…” Azonban érkezett támadás a manapság nagyon trendi haspóló és a magassarkú cipő ellen is. „Amikor a testes csajszi felhúzza a feszülős toppot, mindene kifolyik, de azt hiszi szexi. A magassarkú még, ami számomra nem kifejezetten szexi. Főleg akkor ha valaki kepesztet benne” – vélekedett Szabolcs. 

 „Vonaglós tánc”

A videoklipek tele vannak icipici bugyiban segget rázó csajokkal, joggal gondolhatnánk tehát, hogy a pasik nyálcsorgatva lesik ezeket a mozdulatokat. Csakhogy azok mögött a tánclépések mögött rengeteg meló van, így ha nem rendelkezel táncos múlttal vagy nincs borzalmasan jó érzéked a dologhoz, inkább lesz az egész komikus, mit szexi. „A vonaglós tánc, ha béna, nem szexi, és kb 80% bénán csinálja, mert amatőr. A 20% meg profi, de annak egyéb érdekességek lehetne a múltjában” – gondolkodott el Imre a dolgon. „A vonaglós tánc az attól függ, hogy néz ki a csaj és mennyire részeg. Tud szexi lenni és tud borzalmas is” – elmélkedett Laci.

Vihorászás

A gyerekes viselkedés lehet aranyos, sokszor egy kis cukiskodás meglágyítja a pasik szívét. Azonban a csajok hajlamosak túlzásokba esni. „Amikor huszonéves csajok megpróbálnak tininek tűnni és úgy vigyorognak minden hülyeségen, mintha muszáj lenne, na az baromi idegesítő” – kezdi Péter. „Amikor egy lány társaság nagyon nyerőnek hiszi magát minden második mondat után nyerítve röhögnek. Az olyan nevetséges, pusztán ki akarnak tűnni. Ilyeneket utoljára harmadikos koromban csináltunk a kis pajtikáimmal, amikor múzeumlátogatásra mentünk” – folytatja Árpi. „Tökre nem szexi a pics@skodás a trágárkodás, meg ha egy csaj totál beb@szva nyalogatja a fülem. Na jó, az néha bejön…” – mélyedt el a témában Ádám.

Az abszolút tanulságot viszont Miki vonta le. „Ha valaki tetszik, akkor nála minden szexi, amit azért csinál, hogy tudassa velem azt, hogy benne van a dolgokban. Ha valaki nem tetszik, az bármit csinálhat, nem fog bejönni.” Nos, köszi srácok! De ne aggódjatok csajok, lesz alkalom visszavágni, nemsokára a pasik lesznek terítéken! 

közösség

további frisss

lap tetejére