Újjászületés a holisztika jegyében-hamarosan nyit a bükfürdői Caramell Premium Resort

frisss.hu • 2016. június 20., hétfő •
2016. nyarán fejeződik be az utóbbi évek egyik legnagyobb turisztikai beruházása, új néven, a bükfürdői Hotel Caramell, mely újjászületésével 3 vadonatúj épületszárnnyal, közel 2000 m2-es szabadtéri- és beltéri wellness részleggel, 500-fős rendezvény- és konferenciakapacitással, valamint egy különleges ayurvedikus egészségközponttal bővül.
Újjászületés a holisztika jegyében-hamarosan nyit a bükfürdői Caramell Premium Resort

Az új épületszárnyakban helyet kapott 62 nagyméretű családi szoba és lakosztály, több különleges ayurvedikus- és VIP kezelő, egy meditációs japán kert, valamint egy tematikus 100 fős á’la carte étterem is. A közel három hektáron elterülő, „Caramell Premium Resort” néven újjászülető szálloda megőrzi, sőt a korábbiaknál is hangsúlyosabban jeleníti meg a már megszokott távol-keleti (elsősorban thai és indonéz) stílusjegyeket egyedi hangulatával, belsőépítészeti megoldásaival. Mindez a modern formavilággal ötvözve finom eleganciát és harmóniát sugároz a közösségi terekben, illetve a létesítmény együttes 142 szobájában, amelyekben egyidejűen 340 vendég szállhat meg.

A bővítés eredményeképpen a korábbiaknál több célcsoportot, színvonalasabb szolgáltatásokkal szólíthat meg a szálloda:

- Az egészségturizmust szolgáló létesítmények köre 2000 m2-es bel- és kültéri wellnessvilággal gyarapodik. A gyógy-, élmény- és szépészeti kezelések száma eléri majd a 100-at, és az új Egészségközpontban az 5 szakrendelésen felül a népszerű Dévény-módszerrel is megismerkedhetnek a vendégek. 

- Konferencia kapacitásunk többfunkciójú konferencia- és rendezvényközponttal megduplázódik, így akár önálló kiállítási helyszínként is működhet Nyugat-Magyarország konferencia- és rendezvény turizmusában.

- A bővítés a gyermekes családok szerteágazó igényeit is maximálisan szem előtt tartja. Családbarát szobák, gyermekszolgáltatások egész sora várja majd az apróságokkal érkezőket, akiknek a Resort új wellness-részlegében külön családbarát rész áll rendelkezésükre; pihenésüket az országban egyedülállónak számító kalandpark, kül- és beltéri játszóterek, belső gyermek medencék, gyermekfoglalkozások teszik még emlékezetesebbé.

- A sportot és aktív pihenést preferáló vendégek a Kristály Torony mellett, az új műfüves focipályát és tradicionális/keleti mozgásformákat is kipróbálhatnak.

Az újjászülető Caramell Premium Resort - saját kalandparkkal (Kristály Torony), cukrászüzemmel (Villa Rosato), valamint a Bükfürdői Gyógy-és Élménycentrum területén üzemeltetett gyorsétteremmel (Bistro Verde) - kiegészülve az új prémium minőségű szolgáltatások körével, az egész országban egyedülálló resort jellegű szállodakomplexum.

Caramell Medical Center (CMC) 

110 négyzetméteren elegáns környezetet teremtve, professzionális legmodernebb berendezésekkel, módszerekkel rendelkezve, 5 szakterületen (kardiológia, belgyógyászat, dietetika, reumatológia és radiológia), 6 megfelelő szakmai tudással rendelkező szakorvossal várja pácienseket a 2016. őszén nyitó magánrendelésünkön. Vendégeink színvonalas ellátása érdekében központunk, magasan képzett orvosokat válogatott össze, hogy széleskörű tapasztalataikkal és szakmai tudásukkal pozitív változást hozzon létre az Ön egészségében és közérzetében valamint a betegségek megelőzésében.

Kimagasló képzettségű kollégáink szinte kivétel nélkül külföldön is szert tettek klinikai gyakorlatra, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken valamint egyetemi oktatóként vannak jelen az egészségügyi képzésben. A Caramell Medical Centerben a legmagasabb szakmai színvonalon látjuk el pácienseinket. Modern technikai háttérrel, műszerparkkal (4D ultrahang, terheléses EKG, spirometria, laborvizsgálatok stb.) rendelkezünk, amely széleskörű diagnosztikai hátteret biztosít.

Az egészség érték, ezért a hozzánk forduló páciensekkel történő foglalkozás számunkra több, mint egy vizsgálat elvégzése, ezért mi külön hangsúlyt fektetünk a prevencióra. Számunkra a legfontosabb, hogy nem csak a tünetekre, hanem az egész emberre figyeljünk és ebből fakadóan komplex és eredményes egészségügyi ellátást biztosítsunk. Szolgáltatásainkat választó pácienseinknek hosszú távú bizalmi viszonyon alapuló partnerei kívánunk lenni a gyógyulásban valamint az egészségmegőrzésben egyaránt.

Mit várhat a CMC-től?

  • Élvonalbeli orvoslás, a legfelkészültebb orvosokkal
  • Figyelmes, empatikus, feszültségektől mentes ellátás
  • Szorosan együttműködő egymást kiegészítő orvos csapat
  • Egyszerű gyors hozzáférés szakrendeléseinkhez, diagnosztikai vizsgálatainkhoz
  • Modern, elegáns környezet
  • Cégek, intézmények egyedi igényeihez igazodó egészségügyi szűrőcsomagok kialakítása
  • Hosszú nyitva tartás

közösség

további frisss

lap tetejére