Újabb sima vízilabda-győzelem: AVUS - Kaposvár 11-7

Szita Róbert helyszíni tudósítása • 2016. december 07., szerda •
Ma este az OB I/B 10. fordulójából elmaradt meccset pótoltak Matajsz Márk ,,fiai". Élő közvetítésünkből kiderült, hogy Kovács Barna megint bravúrral védett, Kutasi Rómeó pedig szórta a gólokat.
Újabb sima vízilabda-győzelem: AVUS - Kaposvár 11-7

AVUS – Kaposvár 11-7 (3-3, 1-0, 5-3, 2-1)

 

Sima és megérdemelt győzelmet arattak a szombathelyi pólósok. szombaton jöhet az ALFA SC - ESMTK. A szurkolásra akkor is nagy szükség lesz!

4. negyed: eldőlt a meccs, előbb Kurucz, majd Sági is feliratkozott a gólszerzők sorába, 11-6. Szépítettek a vendégek, 11-7. 

3. negyed: naná, hogy a miénk a ráúszás után a játékszer.

Hajmási András is beköszönt, nagy tapsot kapott érte, aztán gyorsan szépítettek a vendégek, 5-4, majd Cvetic távolról is betalált, 6-4. Ezután újra szépítettek a kaposváriak, 6-5. Kutasi Rómeó szép talélattal növelte a fölényt, majd újra egyre jöttek fel a vendégek, aztán 1 őerccel a negyed vége előtt Kutasi közelről is bevettte a kaposvároak kapuját, 8-6. Az utolsó pillanatokban Kutasi már a harmadik gólját szerezte, 9-6. Megynyugtató az előny. 

Szünet.

2. negyed: Kurucz Barna törte meg a több perces gólcsendet, majd egy 5 méterest tolt a kapufára Kovács Barnabás, 4-3 ide. Jókor jön a szünet. 

1. negyed: áramproblémák miatt késve kezdődött a mérkőzés, de számunkra mégsem jól, a vendégek szereztek vezetést, 0-1, aztán Cvetic egalizált. Doma a vezetést is megszerezte gyorsan, közben karácsonyi védekezik kiválóan, aztán jönneka cserék is, Matajsz Márk időt kért. használt a fejmosás, Ekler növelte az előnyt. Ezt követően nagyon rákapcsolt a kapisvári csapat, előbb szépítettek, majd ki is egyenlítettek. 

AVUS: Kovács B. - Sági, Karácsonyi, Kutasi, Cvetic, Kurucz, Takács K.

19.25 - Jönnek a fiúk, Matajsz Márktól megtudtuk a kezdőcsapatot és a cseréket is: Doma, Baranyai, Sági, Polcsik, Juhász M., Galambos G. Edző: Matajsz Márk

Ősszel 10-8-ra győzött Kaposvárott az AVUS, a ma esti meccs előtti kilátásokról pedig ITT olvashattak honlapunkon.

19.15 - Jó estét és szombathelyi gólokban gazdag vízilabda estét kívánok minden kedves sportrajongó olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére