Új név a sárga-fekete mezeken: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. január 06., péntek •
A Vulcano Energia a következő fél évben névadó szponzorként támogatja a sárga-fekete szombathelyi férfi kosárlabdaklubot – tudtuk meg a Falco KC pénteki sajtótájékoztatóján.
Új név a sárga-fekete mezeken: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Tegnap már megírtuk, hogy új névadó szponzor jelenik meg a sárga-feketék mezén. Ma pedig Gráczer György, a klub ügyvezetője hivatalosan is bejelentette, hogy a Vulcano Energia támogatja ebben a szezonban a Falco csapatát. 

A nyolc számjegyű szponzorációról Kocsis Gábor, a KG Invest 2008. Kft. ügyvezetője elmondta, hogy olyan partnert kerestek, amely országosan viheti a cég jó hírét. A támogatás egyelőre fél évre szól.

Molnár Miklós alpolgármester, a tulajdonos képviselője a sajtótájékoztatón miután bejelentette, hogy a csapat költségvetése biztosított a tavaszi szezonra, reményét fejezte ki, hogy a sárga-fekete csapat úgy szerepel majd a bajnokságban, hogy bejuthat a Magyar Kupa nyolcas döntőjébe.

Megtudtuk, hogy a szombati, Sopron KC elleni fellépésen már ott lesz a sárga-fekete mezeken a kész reklám grafika a támogató cég logójával.

Az új névadó szponzor, a Vulcano Energia a megújuló energiák specialistájaként hirdeti magát, mely alternatív energiatermelő rendszerek (hőszivattyú, napkollektor, napelem) telepítésére és nagy teljesítményű hőszivattyúk gyártására, illetve speciális energetikai megoldások (hulladékhő hasznosítás, szürkevíz hasznosítás) kivitelezésére szakosodott vállalat és kiemelkedő szakmai tapasztalattal áll megbízói rendelkezésére projektszervezés, pályázatírás, szakági tervezés, kivitelezés bonyolítás, valamint üzemeltetési tanácsadás tekintetében is.
Szombathelyen egyébként 2011. szeptember 29-én nyitotta meg telephelyét az országban egyedülálló technikával a környezeti energiát hasznosítani tudó gépeket gyártó és forgalmazó cég, a KG Invest 2008 Kft., a Vulcano hőszivattyú gyártója és forgalmazója. A Vulcano Energia hivatalos honlapján olvasható, hogy immár 5 éve Szombathelyen is lehet vásárolni a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő innovációnak számító berendezésből, a környezete energiáját hasznosító eszközből. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére