Új dallal és nagylemezzel rukkol ki a Sztárban sztár győztese

PCS/Frisss.hu - fotó: divatikon, lokal • 2017. január 05., csütörtök •
Adele, Psota Irén bőrébe is belebújt Veréb Tamás, most viszont egy teljesen új oldaláról mutatkozik be.
Új dallal és nagylemezzel rukkol ki a Sztárban sztár győztese

Amikor megkezdődött a Sztárban sztár negyedik évada, sokan előre borítékolták Veréb Tamás győzelmét. Egy rendkívül tehetséges énekest és színészt ismerhetett meg az egész ország személyében, aki remek humorérzékkel is rendelkezik. Nagyszerű alakításokkal fűszerezett előadásait végül siker koronázta. Azonban a showműsor végeztével sem szakított a zenével. Először egy szépségversenyen tűnt fel, ahol már nem bújt maszkok mögé, hamarosan pedig nagylemezzel lepi meg a rajongókat Veréb Tamás.

Mikor derült ki számodra, illetve szüleid számára, hogy kincs van a torkodban?

Már egészen kicsi koromban 4-5 évesen észrevették a szüleim, hogy otthon nagyon szerettem dalokat dúdolni, énekelgetni. Már ekkor egész kis mini koncerteket adtam elő a szüleimnek és a család többi tagjának.

Nagyon fiatalon léptél a Miskolci Nemzeti Színházban a világot jelentő deszkára. Milyen emlékeket őrzöl erről?

Már 9 évesen elkezdődött - az azóta is töretlen - szerelem köztem és a színház világa között. Az első szerepem az Isten pénze című darabban a kis Scrooge volt, a főszereplő gyermekkori énjét alakítottam. Volt szövegem, énekelhettem és táncolhattam a színpadon. Elvarázsolt ez a miliő. Nagyon szívesen voltam a felnőttekkel és különleges érzés volt ezek között az izgalmas, extroverlált színész emberek között lenni, akik mindig rendkívül kedvesen álltak hozzám. Nagyon jó emlékeket őrzök erről az időszakról is.

Mindig színésznek-énekesnek készültél?

Amikor 9-10 évesen megízleltem a zene, a tánc és a színészet világát, gyakorlatilag nem is tudtam elképzelni magam más szakmában. Rendkívül szerettem már akkor is ezt a közeget és sokszor játszottam azzal a gondolattal, hogy felnőttként is ezzel fogok foglalkozni. Nagyon szerencsés vagyok, amiért meg is tudtam valósítani.

A televíziónak köszönhetően bizonyára mindenki felismer. A Sztárban sztár előtt milyen gyakran szólítottak le az utcán?

Előfordult a Sztárban sztár előtt is több ízben, azonban ekkor még inkább az Operettszínházból való ismertségem apropóján. Nyilván a műsor óta sokkal többen ismernek meg az utcán, többen meg is állítanak, és azt tapasztalom, hogy nagyon kedvesek az emberek, igen sok pozitív visszajelzéseket kapok. Sokan fényképet készítenek velem, és akik még nem láttak a színházban, jelzik hogy kíváncsiak a színházi darabjaimra is. Nagy öröm nekem, amikor ilyen elismerést kapok a közönségemtől.

A győzelmet követően sem állt meg az élet, hiszen a Miss Universe színpadán is énekeltél. Gyönyörű lányok közt kellett emlékezeteset alkotnod. Mennyire volt más ebben a szerepben tündökölnöd?

Ezek most új szituációk, hiszen saját magamként kell újfent színpadon állni. Számos alkalom adódik majd erre, mivel most készítjük a nagylemezemet, így elérkezett az időszak amikor egyértelműen Veréb Tomiként énekelek a közönségnek. Ez azért igazán különleges számomra, mert most alkalmam nyílik megmutatni, hogyan is látom én a világot, mivel a színházi szerepekben és a Sztár sztárban is mások bőrébe bújva adtam elő dalokat.

Veréb Tamás - Előttem a kép. Mit lehet tudni erről a dalról?

Ez az első dalom a most készülő lemezről. A felvételhez pedig videoklip is párosul. Szeretem ezt a dalt, mert a szerzői csapattal nagyon harmonikus volt az együttműködés. A dalt Szabó Zé szerezte, a szöveget pedig Molnár Tamás írta. Egyaránt nagyon közel áll hozzám az elkészült videoklip is, mert képi megoldásai tökéletesen tükrözik a dal zenei világát. A készítők Indián és a Lost Tiki Pictures rendkívül szépen valósították meg a dalról elképzelt víziónkat.

Milyen meglepetéssel készülsz még rajongóid számára?

A színház mellett most indul be az életemben a már említett popzenei vonal, így egyre több helyen találkozhat majd velem közönség koncertek keretében is. Nagy lendülettel dolgozunk a lemezen. Szeretnék majd én is aktívan részt venni a dalszerzés folyamatában. Sok ötletem és gondolatom vár még megosztásra.

 

közösség

további frisss

lap tetejére