Tortázással, pezsgőzéssel és Dukai Reginával avattunk Sugarbird-üzletet

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. november 21., szombat •
Kikérdeztük a tervezőt saját kollekciójáról is.
Tortázással, pezsgőzéssel és Dukai Reginával avattunk Sugarbird-üzletet

Mit kell tudni a Sugarbird mostani téli kollekciójáról, ami a te nevedhez kötődik?

Ez a Mix&Match névre hallgató kollekció, ami azt jelenti, hogy nincsenek szabályok az öltözködésben, a ruhákat simán lehet párosítani másikkal. Összekevertem a rojtokat a bőrrel, a kockásat a csíkossal, amivel azt szeretném bemutatni, hogy nem csak a fekete és a fehér a divatos, hanem más, elsőre extrém válogatás is mutathat elegánsan valakin. Célom, hogy bátrabban öltözködjenek az emberek.

A te hétköznapi stílusod hasonlít a kollekciódhoz?

Gyerekkorom óta bő ruhákat hordok, inkább apukám szekrényéből válogattam, mint anyukáméból és ez valahogy rajtam ragadt. Kedvelem a bő fazonú ruhákat, mert ezek jól állnak a vékony és a teltkarcsú lányoknak is. Sőt, egy barátnőm terhesen is tudta viselni a ruhákat, mert nagyon kényelmesek.

A fő divatirányokat követed, vagy a saját utadon haladsz?

Figyelni kell mi a divat és mi az aktualitás, de nem feltétlenül kell azt követni. Magyarország egy picit le van maradva, mert amit kint már fel mernek venni az emberek, azt itthon még nem biztos. Muszáj figyelembe vennem viszont, hogy mi az igény. Én például annyira nem szeretem a kövekkel díszített ruhákat, a csilli-villi dolgokat, de itthon sokan szeretik a csillogást.

A Facebook-oldaladon látható, hogy nagyon szereted a Disney-kollekciótokat, ez a kedvenc?

Hatalmas dolog, hogy a Disney-vel együtt dolgozhatunk, és szerencsére elismerően nyilatkoznak rólunk. Ám nekem mégis a Love kollekciómból van néhány nagy kedvencem, a Sandra lepel például, ami egy egyszerű tunika.

Hogy tetszik a szombathelyi üzlet?

Sok esetben szembesülök azzal, hogy nem tudják egyes üzletekben, hogy rakják ki a ruhákat, de itt tökéletes minden: kollekciónként, színenként válogatva. Büszkék vagyunk rájuk. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére