Tombol a nyár, népszerű a Termál

SzR - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. július 09., vasárnap •
Egy év szünet után a múlt hétvégén újra nyitott a Termálfürdő Szombathelyen, mi pedig megnéztük a strandolókat.

Az AVUS vízilabda-csapatának új, 33 méteres fedett uszodájának TAO forrásból történő megépítése augusztus végére befejeződik, így a Termálfüdő is zavartalanul működhet – ezt még a nyitás előtt nyilatkozta honlapunknak Kántás Zoltán, a VASIVÍZ Zrt. fürdővezetője.

Szombaton azt láthattuk, hogy sokan vették igénybe a Termálfürdő szolgáltatásait, a családias légkört sokan kedvelik, a nyugodt pihenés az idősebbeknek, a nagyszülőknek, de a kisgyermekes családoknak is fontos, hiszen itt biztonságos környezetben tudhatják gyermekeiket, unokáikat.

Az egyhónapos kiesés ellenére is 10-12 ezer látogatóra számítanak a szezon végére, a Fedett Uszodában pedig szinte borítékolható az elmúlt évek 20-25 ezres látogatottsága.
Jó tudni, hogy a kedvezményes délutáni belépő már 14 órától megváltható, viszont az építkezés miatt a Termálfürdőbe szóló jegyekkel nem lehet közvetlenül felmenni a Fedett Uszodába.

Várhatóan augusztus 31-én zár a Termálfürdő, de ha az időjárás engedi és lesz rá igény, akkor a nyitva tartást meghosszabbíthatják.
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére