Több száz gyerekkel együtt kerestünk csokitojásokat a Kámoni Arborétumban

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2017. április 17., hétfő •
Minden eddiginél sikeresebb volt a Frisss Média és az arborétum közös húsvéti délutánja.
Több száz gyerekkel együtt kerestünk csokitojásokat a Kámoni Arborétumban

Szinte gyalogos forgalmi dugó alakult ki a Kámoni Arborétum ösvényein és fahídján, annyian voltak kíváncsiak a húsvéti programokra hétfő délután. Kettőtől hat óráig várta a Frisss stábja a látogatókat, Farkas Beni műsorvezető innen vezette az adást, és apró meglepetésekkel, lufikkal készült a gyerkőcöknek, főleg ha locsolóverset is mondtak a Frisss hölgy kollégáinak. Természetesen a húsvéti délután fő attrakciója a Frisss Média tojásvadászata volt, ahol 977 darab csokitojást kellett két alkalommal megkeresni a legkisebbeknek.

Frisss Média tojásvadászata 🐣🐰😍 -----> 977 darab csokitojást kell megkeresni ;)

Közzétette: Frisss.hu – 2017. április 17.

Emellett kézműves foglalkozások várták még a gyereket, a felnőtteket pedig kézműves vásár, házi termékekkel. Két feladatlapot kellett helyesen kitöltenie annak, aki a Ferrosüt kalácsot szeretett volna nyerni.

Szendi Zsuzsa, az arborétum ökoturisztikai vezetője hozzátette, idén több, mint ezer vendége látogatott ki délután, ami azt jelenti, évről évre többen vesznek részt a családi napon. Horváth Zoltán, a Frisss Média ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, a Frisss Médiának mindig is fontos volt a társadalmi szerepvállalás, továbbá az ilyen alkalom jó lehetség arra, hogy a stáb megmutathassa magát a szombathelyieknek, hiszen a hallgatók és az olvasók itt találkozhatnak a kollégákkal.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére