Több ezer milliárd forintra lehet még idén pályázni

Szponzorált tartalom • 2019. március 12., kedd •
Ne féljünk a visszatérítendő támogatásoktól, olcsó hitelektől sem!
Több ezer milliárd forintra lehet még idén pályázni

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, több ezer milliárd forintról van szó. Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről kkv-knak. Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. A visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón a kis- és középvállalatok számára. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből.

Érdemes lehajolni a fejlesztési pénzekért! Manapság még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk.

A Piac & Profit  Pénz, de honnan? roadshow második állomásán, Szombathelyen, március 21-én, mint minden évben, most is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról.

A konferencián részvétel, mint 17 év óta minden évben, ingyenes, csak regisztrációhoz kötött.

A források megszerzésének feltételeiről első kézből, személyes konzultációs lehetőséggel informálódhatnak az Nyugat-Dunántúl Régió kkv-döntéshozói és önkormányzati vezetői.

Március 21. Szombathely. Piac & Profit roadshow a Pályázatok utolsó nagy rohamáról.

 

Részletes program és információ:

https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-25/

közösség

további frisss

lap tetejére