Tasmania álommelót kínál álompároknak

Frisss.hu/Yahoo.com - Fotó: Tasmania Parks and Wildlife Service • 2017. január 23., hétfő •
Azért van csavar a történetben bőven.
Tasmania álommelót kínál álompároknak

Teljesen mindegy, hogy épp hol tart egy párkapcsolat, egy hat hónapos elvonulás a napsütésbe mindig jól hangzik. A Tasmaniai Parkok és Vadvilág Szolgálat most párokat keres, akik gondját viselik a Maatsuyker szigetnek, ami egy nagyjából 186 hektáros földdarab 9,6 kilométerre délre Tasmaniától. A megbízatás márciustól szeptemberig, vagy szeptembertől márciusig tart, két éven át.

Biztonsági okokból csak olyan párokat alkalmaznának, akik bizonyítani is tudják, hogy tökéletesek együtt, és már régóta együtt élnek. És ebből már látszik is, hogy valami azért mégsem stimmel ezzel az álommelóval.

Fotó: Tasmania360.com

Szóval, a hat hónapot úgy kell lehúzni a szigeten, hogy megbízási idő alatt csak egyszer lehet eljönni a szigetről, akkor is csak vészhelyzetben, helikopteres evakuálással egybekötve. Ennek tükrében az már mellékesnek tűnik, hogy TV és internet sincs... De, akit nem zavar a néha nedves, gyakran szeles környezet és a minimális kapcsolat a külvilággal, az biztos imádni fogja az itt létet.

Amióta a sziget világítótornyát automatizálták, a munkaköri leírásban már csak a gondnoki szolgálat ellátása és a napi időjárás megfigyelése szerepelnek. Tehát, karban kell tartani az épületeket, berendezéseket, gondozni kell a növényeket és a helyi Meteorológiai Intézetben kell tevékenykedni, ez utóbbihoz képzés és fizetés is jár.

Fotó: YouTube.com

Az első utánpótlást három hónap után kapják a párok, de van konyhakert, ahol lehet zöldségeket termeszteni és egy 19. századi, négy hálószobás és egy fürdőszobás ház, ebbe lehet beköltözni.

A kihagyhatatlan ajánlatért 2017. január 30-ig lehet jelentkezni, de itt biztosra kell menni minden szinten.

közösség

további frisss

lap tetejére