Takács Kristóf nyerni akar Pécsett

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. október 15., szombat •
Különösen pikáns meccs lesz Takács Kristóf számára a szombati OB I/B-s vízilabda bajnoki, hiszen ő maga is Pécsről érkezett a szombathelyi együtteshez.
Takács Kristóf nyerni akar Pécsett

Ahogy azt tegnap ITT már megírtuk, a férfi vízilabdázók OB I/B-s bajnokságának B csoportjában PVSK-PSN Zrt – AVUS meccset rendeznek szombaton 11 órakor, a Pécs-Abay sportuszodában.

Nagyon nehéz meccs lesz a visszajátszó pécsi OB I-es játékosok miatt, de azt gondolom, hogy nekünk mindenki ellen lesz esélyünk ebben a bajnokságban. A Dunakanyar elleni meccs fájó, végig vezettünk idegenben, de a 4 perces kiállítás megpecsetélte a sorsunkat. Az Alfa ellen viszont kiválóan összpontosítottunk, csak a hajrában jött közelebb hozzzánk az ellenfél, sikerült nekem is 2 gólt szereznem – foglalta össze az eddigi két bajnoki tapasztalatait Takács Kristóf. 

Megtévesztő a hazaiak helyezése, eddigi három veresége, hiszen erős csapat az övék, ők is bárkit legyőzhetnek. Szokatlan a meccs délelőtti időpontja, hiszen mindkét csapat az esti meccsekhez szokott. Jó ötlet volt, hogy Pécsett aludtunk, nem fáradtunk el az utazástól és kipihenten ébredtünk a meccs előtt. Bízom benne, hogy mindez majd szombat délben az eredményen is meglátszik majd – tette hozzá a 22 esztendős gólzsák, aki kérdésünkre azt is elmondta, hogy minden játékostársával jó a kapcsolata, az együttesen belül nincs klikkesedés, a csapatkohézió jó, a rutinos pólósok mellett a fiatal játékosok is maximálisan odateszik magukat. 

A 11 órakor kezdődő vízilabda-meccs eredményéről weboldalunkon értesülhet majd.  

közösség

további frisss

lap tetejére