Szombathelyi szenior teniszezők sikerei Koperban

szróbert • 2014. június 23., hétfő •
A Nemzetközi Tenisz Szövetség által június 19-22 között rendezett 3. Koper Open elnevezésű nemzetközi szenior tenisz versenyen nagyszerű szombathelyi sikerek születtek. Sákovics Péter a +55-ös kategóriában 16 induló között végzett az első helyen. Sákovics 3. kiemeltként kezdte a tornát és szlovén ellenfelek legyőzésével jutott be a vasárnapi döntőbe, ahol az olasz Pradalt sikerült legyőznie 7-5 6-3 arányban egy két és fél órás meccsen. Sákovics Péter ezzel a sikerével már a második ITF-es tornagyőzelmét aratta.
Szombathelyi szenior teniszezők sikerei Koperban

Gál Zoltán a +40-es kategóriában végzett a 2. helyen. A négy résztvevővel megrendezett körmérkőzéses lebonyolításban Gál egy győzelemmel - a körbeverések következtében - jobb gémarányának köszönhette a bravúros második helyet.
A Sákovics Péter- Gál Zoltán duó a párosok versenyében a 3. helyet szerezték meg, de kis szerencsével akár a tornagyőzelem is összejöhetett volna. Egyszer rövidítésben veszítettek, egyszer pedig 4 labdájuk volt a rövidítéshez.
Csonka Attilának a +45-ös korosztályban nem volt szerencséje a sorsolással, mert azt az olasz Rubertit kapta az első fordulóban, aki végül megnyerte a korosztályt. Csonka derekasan küzdött ellene, de legyőzni nem tudta.

 

közösség

további frisss

lap tetejére