Szombathelyi párnak üzentek az olimpikonok Rióból!

frisss.hu • 2016. szeptember 05., hétfő •
Így jár, akinek a legjobb cimborája éppen a riói aranygéppel érkezik a lagzijára...
Szombathelyi párnak üzentek az olimpikonok Rióból!

Ligeti Dániel, a Haldás VSE szabadfogású birkózója edzőtáborokban, és Rio de Janeiróban töltötte az augusztust az ötkarikás játékok jegyében. Minden gondolata, rezdülése a tökéletes formaidőzítés körül forgott, és lássuk be büszkén térhetett haza 7. helyével.

De mivel az olimpikon is ember, hát még Dani! Azért júliusban megszakította felkészülését egy jó kis legénybúcsúval, hogy méltóképpen búcsúztassa középiskolai legjobb barátja Benedek Áron legény-éveit. Igaz, ami igaz, nem kellett nagyon győzködni - ki nem hagyta volna.
De mi mást is tehetne egy jó barát, ha letudta 4 évente esedékes kötelezettségét? 

Áronra, és - immáron Áron feleségére - Benedek-Böndicz Enikőre gondolt, hogy valami igazán maradandó nászajándékkal kedveskedjen nekik augusztus 26-án, pár nappal a hazaérkezés után. 

Az ötletre nem is sokáig kellett várnia, hiszen kapóra jött a riói olimpia záróceremóniája, ahonnan egy egyszeri és megismételhetetlen ajándékkal kedveskedett az ifjú párnak, amiben a magyar olimpikonok, Hosszú Katinka (úszás), Nagy Viktor és Decker Ádám (vízilabda), Marosi Ádám (öttusa), és Sárosi Laura (tollaslabda) voltak a segítségére!

Szerintünk Ligeti Dani jó fej!
Áronnak és Enikőnek pedig sok boldogságot!
 


 

közösség

további frisss

lap tetejére