Szombathelyi étteremmustra: Mediterrán utazás a Toscanában

vkriszti • 2015. április 11., szombat •
A minap rám tört a vágy valami igazi olaszos vacsora iránt. Rákerestem a neten, hogy Szombathelyen hol lehet igazán jó olasz kaját enni. A kínálat böngészése után végül a Toscana étteremre esett a választás, és el kell mondanom, hogy ennél jobban nem is dönthettem volna.
Szombathelyi étteremmustra: Mediterrán utazás a Toscanában

Ha már lúd, legyen kövér alapon a páromat is elvittem magammal, hogy ne csak az étel, de a hangulat is jó legyen.

Az étterembe lépve már a hangulat is abszolút magával ragadott. Kellemes, lágy fény, és stílusos bútorok várják a vendégeket.

               

A kiszolgálásra egyáltalán nem lehet panasz, a pincérek kedvesek, segítőkészek, és az étel is gyorsan elkészült. Az étlap nagyon változatos, az olasz és a magyar konyha remekei is megtalálhatók rajta. Az ételek mellett limonádék, jegeskávék, koktélok, és minőségi palackozott borok is megtalálhatók a kínálatban.

 

Én fogasfilét ettem tönkölybundábansütve, uborkás-majonézes burgonyával:

 

A párom pedig grillezett, füstölt gomolyasajtot sült zöldségekkel:

      

 

Mivel nagyon bejött az étel, és maga az étterem is, szeretnék ezentúl rendszeresebben itt étkezni, de hát sajnos nem mindig van ideje az embernek étterembe járni. Ezért is tetszett nagyon, mikor megtudtam, hogy van menüjük is, ráadásul háromféle, amit előrendelés esetén minden nap legkésőbb délig kiszállítanak. A menük ára 640-790 forint között mozog, és én mondom, ezért a minőségért abszolút megéri. Az adagok is nagyok, és látszik, hogy minőségi alapanyagokből készül az étel.

Azokra is gondoltak, akik baráti összejövetelekre szeretnének valami harapnivalót, vagy csak szimplán megéheznek, de nem szeretnének "meleg kaját" enni. Ugyanis 13 féle pizza is van az étlapjukon. Ezek nem hagyományos pizzák, hanem igazi különlegességek, és saját készítésű tésztából készülnek.

                  

 

Két különleges akciója is van az étteremnek, minden vasárnap egy külön "akciós" étlappal várják a vendégeket, amin a legnépszerűbb ételek találhatók kedvező áron. Emellett persze a rendes étlapról is lehet választani. A másik akciójuk, hogy minden hónapban merendeznek egy 30%-os akciós napot, amikor minden ételre vonatkozik a kedvezmény.

Azoknak, akik kedvelik a teraszos éttermeket, kiváló választás lehet a jó idő beköszöntével a Toscana Étterem. A terasz mellett tóval, játszótérrel, tambulinnal, foci- és tollaspályával várják a családos vendégeket, így kikapcsolódásnak sem utolsó helyszín.

                       

 

A Toscana Étteremben lehetőség van céges rendezvények, esküvők lebonyolítására is, de kitelepülést is vállalnak. Az esküvőkre ők maguk vállalják a díszítést is.

                       

 

Toscana Étterem és Pizzéria: Szombathely, Ernuszt Kelemen utca 6. Tel.: (70) 708 45 59 E-mail: etterem.toscana@gmail.com Vasárnapra előfoglalás szükséges!

 

Képgalériánkban még több képet láthat az étteremről és az ételekről is!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére