Színvonalas mérkőzésekből nem volt hiány

PCS - fotó: Tóth Arnold • 2017. augusztus 12., szombat •
Óriási csatát hozott a Joskar-Ola fesztivál kispályás labdarúgó tornája.
Színvonalas mérkőzésekből nem volt hiány

Nagy hagyománya van a város egyik legismertebb fesztivál sportrendezvényének. A Joskar-Ola Kulturális és Sportfesztiváljának kispályás labdarúgó kupájára idén is több csapat jelentkezett. A nevezést és bemelegítést követően a négy együttes körmérkőzések formájában döntik el a végső helyezés sorrendjét.

A Peszi FC mellett pályára lépett az Elit alakulat, a Buldózer és a Lángoló Faterok fantázia névre keresztelt csapatok. Utóbbinak egyébként óriási szurkolótábora is volt és minden megmozdulásukat hatalmas taps kísért. 

A mérkőzéseket egyébként nagyon komolyan vették a labdarúgók, nem volt elveszett labda és fineszes megoldásokból sem volt hiány. Több ízben az utolsó utáni passzig játszották ki a játékosok az akciót, hogy minél nagyobb nyomást helyezzenek aktuális ellenfelükre.

A látványos megoldások egyébként a gólszerzésben sem maradhattak el. A betömörült védelemmel szemben óriási átlövésből szereztek találatot a csapatok, de akadt olyan eredményesen befejezett támadás is, amikor sarokrúgásból érkező labdát kapásból vágott a léc alá a Buldózer együttes gólfelelőse.

A találkozók jelen pillanatban is tartanak, majd a délután folyamán ér véget és hirdetik ki, hogy ki lett a 2017-es év Joskar-Ola pénzdíjas foci torna aranyérmese.


Eredmények:

Lángoló Faterok - Pecsi FC 0-4
Elit alakulat - Buldózer 0-2
Pecsi FC - Elit alakulat 1-3
Buldózer - Lángoló Faterok
Elit alakulat - Lángoló Faterok
Buldózer - Pecsi FC

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére