Szerkók, amiket nemhogy az Emmy-gálára, de még otthonra sem ajánlunk

Szerző:SpacePanda Fotó:life.hu • 2016. szeptember 19., hétfő •
A tévés Oscar-díj átadón, idén sem volt magas a jól öltözött celebek száma.
Szerkók, amiket nemhogy az Emmy-gálára, de még otthonra sem ajánlunk

Vasárnap este rendezték meg a tévés Oscarnak is nevezett Emmy-gálát, ahol pocsék ruhakölteményekből idén sem volt hiány. Ráadásul a híresebb színészek még durvább divatbakikat hoztak el a vörös szőnyegre, mint a kevésbé ismertek. 

Nem igazán értjük, hogy a My Girl egykori gyereksztárjának, Anna Chlumskynak a választása miért egy túltuningolt rózsaszín zsákra esett. Ezzel a cuccal senki sem járt volna jól. 

Nehéz szavakba önteni azt a fájdalmat, amit akkor éreztünk, amikor először megláttuk Sarah Hyland szerelését. Mintha egy láthatatlan asztallap lebegne a derekánál egy túlméretezett terítővel. Nagyon tré!

Ezt még most sem dolgoztuk fel. Hiába szeretjük Brendon Maxwell tervezéseit, - amik egyébként Lady Gagán mindig eszméletlenül jól mutatnak -, ez a fekete ruha Kerry Washingtonon nem nyerő. A várandós színésznőn sokkal jobban állt volna egy színesebb, vidámabb darab. Ráadásul, az összhatáson a kibontott haj sem segített.

Egy újabb telitalálatos esztétikai melléfogás: mellbugyor a köbön. Emily Ratajkowski ezúttal nem hozta a szintet.

Amikor a szépséges Heidi Klum és az aszimmetria összeveszik. Az egyik oldalon ujjas, a másik oldalon pántos ruhában maximum a modell csodás lábát tudjuk dicsérni.

 

közösség

további frisss

lap tetejére