Szeretetet, magabiztosságot, nyugalmat hoz a szerda! - napi horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2014. november 12., szerda •
Babilon területéről származnak az első olyan emlékek, amelyek meghatározóak voltak az asztrológia szempontjából is. A legrégebbi emlékek ebből a korból maradtak ránk. Az asztrológia első írásos emlékei babilóniai agyagtáblákon maradtak ránk, melyeken csillagászati-asztrológiai megfigyelések és jövendölések kerültek rögzítésre az i.e. 1650-1625 közötti időszakból. Ha már az ő életüket is meghatározta a csillagjóslás, a miénket miért ne tehetné? Nézze meg, Önnek mit mondanak ma!
Szeretetet, magabiztosságot, nyugalmat hoz a szerda! - napi horoszkóp

Kos: A szerda tökéletes alkalom arra, hogy újragondold a testképedet és a testedhez fűződő viszonyodat. Igen, biztosan igazad van abban, hogy lehetne egy kicsit ilyenebb, meg egy kicsit olyanabb. De vajon ez ok-e arra, hogy ne úgy szeresd, és ne úgy törődj vele, ahogyan azt igényli? Szerdán megértheted, hogy az egészség egyik legfontosabb feltétele az, hogy törődj a testeddel. Gondoskodj róla, szeresd és ápold, ne csak használd és nyüstöld.

Bika: Akármilyen is a z idő, el kell kezdened készülni a télre. A betéliesedésre igazán jó nap lesz a szerda. Most nézd át a családi pulóverkészleteket, vedd elő a télikabátokat, és ne feledkezz meg a sapkákról, sálakról és kesztyűkről sem. Hidd el, ha tudod, mi hol van, és ha tudod, hogy miből kell újabbat, vastagabbat, melegebbet venned, akkor sokkal nagyobb nyugalommal várod a telet. Ja igen, és elő a csizmákkal is (ha még nem vetted volna elő őket)!

Ikrek: Olyan nagy szeretettel csinálsz új és jó dolgokat, hogy a környezeted teljesen magától értetődőnek veszi ezt. Bármire is van szükségük, azonnal hozzád fordulnak, te pedig lelkesen segítesz nekik, és lelkesen készíted el nekik a kívánságaikat. Könnyen lehet, hogy ma cukrászati, ékszerkészítési, vagy más kreatív feladatot kapsz. Az pedig szinte biztos, hogy magától értetődően igent mondasz erre, akkor is, ha úgy érzed, túl nagy a feladat a számodra.

Rák: Nem létezik ma olyan, amivel meg lehetne ingatni a magabiztosságodat. Na jó, talán egy dologgal mégiscsak lehet egy kicsit karcolgatni a felszínét: Ha valaki szép szavakkal, logikusan felépítve kezdi el neked magyarázni, hogy miért is nincs semmi okod a magabiztosságra. Fontos lenne, hogy tudd: Ez az ember nem a jóakaród. Ha az lenne, nem rombolná az önbizalmadat, még akkor sem, ha konstruktív kritikával állna elő.

Oroszlán: Szemtelenül próbál meg valaki csőbe húzni téged, kedves Oroszlán. Szerencsére igencsak résen vagy, és nem hagyod magadat. Kérlek, ne húzd fel magadat, és őrizd meg a nyugalmadat. Ne felejtsd el: A nyugalmad az egyik legfontosabb fegyvered az ellen, aki szeretne egy kicsit megvezetni. Ha azt látja, hogy te megőrzöd a nyugalmadat, történjék bármi is, akkor rá fog jönni arra is, hogy igazán nincs értelme veled packáznia. Ez pedig igazán jó megoldás, ugye?

Szűz: Olvasd el újra! Nézd meg újra! Gondold át újra! Hogy mit? Azt, ami megijesztett. Azt, ami aggodalommal töltött el. Azt, ami felhúzott. Úgy tűnik, hogy szerdán a benézés eset forog fent, azaz ma rosszul látod, rosszul olvasod, rosszul gondolod. Ezért is kell legalább kétszer ellenőrizned mindent, mielőtt véleményt alkotnál róla. Hidd el, így megőrizheted a nyugalmadat, és senki sem fog azért furcsán nézni rád, mert furcsán reagálsz valamire.

Mérleg: Munka és előredolgozás – ez a nyugalom titka ma. Azaz, ha ma sikerül egy kicsit előre dolgoznod, és egy kicsit több munkát végezned, akkor megszállhat egy mély nyugalom, hiszen tudod, hogy bizonyos dolgokkal már úgysem kell foglalkoznod. Ez az a mély nyugalom, ami arra is jó, hogy észrevedd: a mai előredolgozással rengeteg szabadidőd keletkezett (holnap, vagy holnap után fog realizálódni) és ezt már jó előre be is oszthatod magadnak.

Skorpió: A legszívesebben az egész környezetedet beültetnéd az iskolapadba. Természetesen te lennél a tanár, aki elmagyarázza nekik, hogy mit és miért kellene tenniük (vagy éppen nem tenniük). Szerdán azt kellene tudatosítanod magadban, hogy a környezetednek joga van máshogyan gondolkodni, mint neked. És , ami talán még inkább elfogadásra vár: Joguk van máshogyan cselekedni, mint ahogyan azt helyesnek tartod. És igen, neked pedig jogod van elmagyarázni, hogy szerinted mi a helyes.

Nyilas: Szeretet vesz körül. – Ez a legjobb napi mantra Nyilasoknak mára. Lehet, hogy most nem érzed azt a mély szeretetet, amely körülvesz téged, és amelyet valóban érzékelhetnél, ha egy picit figyelnél a környezetedre. Bármilyen nehézség, vagy veszteség is ért, tudnod kell, hogy a szeretet ott van körülötted. Tudnod kell, hogy mindezzel együtt (és nem mindennek ellenére) értékes ember vagy, aki sokat adhat másoknak, és aki sokat kaphat másoktól.

Bak: Szerdán profi vagy a megnyugtatásban. Tulajdonképpen szavakra sem nagyon lesz szükséged, hiszen olyan megnyugtató a jelenléted, és a kisugárzásod, hogy mindenki azonnal megnyugszik körülötted. Azért egy-egy mosoly, és némi nevetés jót tesz a megnyugtatós projektednek is. Ma ne akard rákényszeríteni a családtagjaidat a nagy beszélgetésekre, egyszerűen csak öleld meg őket, és hagyd, hogy az érzelmek, a szeretet és a béke áramoljanak köztetek.

Vízöntő: Igazán jó vagy abban, hogy rendszereket fejlessz. Hogy mire gondolok? Arra, ahogy a napod minden egyes cselekedetéből forgatókönyvet és szokásokat építesz. Van szertartása a felkelésnek és a lefekvésnek is. Van szertartása az ismerkedéseknek és a találkozásoknak. És van szertartás a búcsúzásoknak is. Ebben a sok szokásban talán néha szükséged van egy kis változatosságra és spontaneitásra. Lehet, hogy a mai napot feldobhatnád némi szokatlan ötlettel és programmal.

Halak: Nincs szükséged arra, hogy több frontos harcokat vívj másokkal. Ma sokan akarnak tőled valamit. van aki meg akar győzni valamiről, van aki azt hiszi, hogy olyasmi kell neki, amit te adhatsz meg, és olyan is akad, aki egyszerűen csak azt akarja, hogy ne azt tedd, amit teszel. Fontos, hogy a lehető legdiplomatikusabban és leghatározottabban húzd meg a határaidat. De ezt meg kell tenned, mert ellenkező esetben igazán nehéz helyzetekbe kerülhetsz szerdán.

közösség

további frisss

lap tetejére