Szentes Lázár: Az egy pont sem jelentene kudarcot!

SzR-HCs • 2015. március 13., péntek •
A Diósgyőr elleni hazai döntetlen és a pécsi vereség után újabb fontos meccs vár a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatára. Szentes Lázár vezetőedző szerint mindkét csapat győzni szeretne, ezért aztán egy nagyon küzdelmes, harcos és szórakoztató meccsre van kilátás, mely után a döntetlenért járó egy pont sem jelentene kudarcot. Az OTP Bank Liga 20. fordulójában a hazai zöld-fehérek a bajnoki tabella negyedik helyén tanyázó DVSC-TEVA ellen szombaton 18 órakor, a Rohonci úton lépnek pályára.
Szentes Lázár: Az egy pont sem jelentene kudarcot!

A várható összeállítás: Branescu – Schimmer, Jagodics, Devecseri, Jánvári – Nagy P., Jancsó – Gaál, Martínez, Halmosi – Radó, csereként Gyürü, Angyal, Kretz, Czingráber, Mancini, Rácz és  Petró jöhet majd számításba. A mérkőzést Iványi Zoltán vezeti, segítői Erős Gábor és Szalai Dániel lesznek.

Ma 15 és 19 óra a Rohonci úti stadion 6-os jegypénztárában lesz jegyelővétel, klubkártya,- és bérletárusítás. A Legea-Haladás Ajándékboltban ma 10 és 16 óra között szintén lehet jegyet, klubkártyát és bérletet venni. Szombaton a pénztárak 14 órakor nyitnak, klubkártyát az 5-ös és 6-os kasszában lehet váltani.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére