Sporttal a drog ellen!

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. június 05., hétfő •
A kábítószer helyett a sport legyen a szenvedélyetek – ezt hirdetik hamarosan a fiataloknak, a Csónakázó tó fitnesz parkjában a Sukothai Team tagjai Horváth Győző vezetésével. A rendezvény fővédnöke Illés Károly alpolgármester lesz.
Sporttal a drog ellen!

Szervezett formában Szombathelyen első ízben szeretne utcára vinni egy küzdősport-foglalkozást Horváth Győző és csapata. A közismert harcostól megtudtuk, hogy bemelegítéssel, nyújtással, felvezetett technika begyakoroltatásával vonják majd be az érdeklődőket. 

Célunk a küzdősport népszerűsítése és ezen keresztül a szombathelyi polgárok, főleg a leginkább veszélyeztetett korosztály, a fiatalok figyelmének ráirányítása a sportra, a mi sportágunkra, az egyesületeknél történő rendszeres sporttevékenység folytatására. Szerintünk a sportolás akár verseny-, akár hobbiszinten egy egészséges, az élet minden területén hasznos hatásokkal bíró alternatíva a manapság oly divatos tudatmódosító szerekkel és a hozzájuk tartozó züllött, céltalan, esetenként bűnöző és önpusztító életmóddal szemben – fogalmazta meg a Sukothai Team céljait Horváth Győző, aki szívesen tenné rendszeressé a nyílt edzéseket. 

Győzőék hisznek abban, hogy a gyermekek jelentik a jövőt, ezért, mint mondják, meg kell tanítani őket a jóra, meg kell mutatni nekik mindazt a szépséget, ami az életben és a sportban is rejlik és meg kell tenni mindent azért, hogy a kábítószerek helyett a sport legyen a szenvedélyük. 

A mozgás mellett arra is lehetősége lesz a fiataloknak, hogy egy szakembertől felvilágosító előadást hallgassanak meg a bűnmegelőzésről.

A 1,5-2 órás bemutató során Horváth Győző barátai, Mélykúti Árpádék, a brazil jiu jitsu-t űző, Fábián Balázs által vezetett sportemberek, a szombathelyi karatékák kiválóságai, Gál Róbert és Gál Enikő, valamint a Haladás VSE ökölvívói is aktívan közreműködnek.

A Csónakázó tó fitnesz parkjában június 18-án, vasárnap 16 órától várják az érdeklődőket a Sukothai Team tagjai.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére