Sportedzők és sportoktatók lettek

frisss.hu • 2014. június 25., szerda •
A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. a 2013/14. tanévi okj-s sportedző, sportoktató képzésének bizonyítvány átadási ünnepségét június 24-én, az Arena Savaria VIP termében tartotta. A képzésben részt vevők 2013. szeptemberétől- 2014. április közepéig elméleti és sportági gyakorlati képzésben vettek részt, ezt követően a modulzáró vizsgák teljesítésével zárult a képzés.
Sportedzők és sportoktatók lettek

A május-júniusi záróvizsga időszakban az elméleti ismereteikről illetve a választott sportáguknak megfelelő gyakorlati tudásukról kellett számot adniuk. A Sportközpont sikeres tanévet tudhat maga mögött, hiszen 13 sportágban (testépítés-fitness, lovassport, karate, kézilabda, gyorskorcsolya, kung-fu, torna, aerobik, röplabda, sí, súlyemelés, úszás, kosárlabda) 28 fő szerzett képesítést, közülük 13 fő jeles bizonyítványt vehetett át.
 
A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola tervei szerint a jövőben is folytatni szeretné sportszakmai területen a felnőttképzési tevékenységét, ezért a 2013.évi új felnőttképzési törvénynek megfelelően az új típusú okj-s képzések engedélyeztetési eljárását tavasszal elindította. Az új képzések indulásával kapcsolatos további részletes információk a nyár folyamán várhatóak.
 
 

közösség

további frisss

lap tetejére