Spórolj össze egy kis énidőt! - életmentő appok anyukáknak

Szerző: frisss.hu/nlcafe.hu - Fotó: theblueroom.bupa.com.au • 2017. július 08., szombat •
Mielőtt teljesen bekattannál, próbáld ki ezeket az alkalmazásokat!
Spórolj össze egy kis énidőt! - életmentő appok anyukáknak

Ha már neked is van gyereked, akkor pontosan tudod, milyen érzés folyton időhiányban szenvedni és több feladattal zsonglőrködni egyszerre. Mielőtt teljesen maguk alá temetnének a teendők, mutatunk pár appot, amelyekkel időt spórolhatsz. 

A keresgélés helyett a Foursquare nevű applikációval simán lecsekkolhatod, hol vannak gyerekbarát reggelizőhelyek vagy éttermek. 

A bevásárlás sima ügy lehet a Trelloval. Nem más ez, mint egy listaírós alkalmazás, amit megoszthatsz másokkal is. Így már a pároddal is könnyebb összehangolni a dolgokat, ugye? 

Fotó: pexels.com

Ha nem akarsz a csekkek miatt futkosni, akkor mindenképp szoríts helyet a mobilodon a Netbank appnak. Ezzel akár szoptatás közben is befizetheted a számlákat. 

A pénzügyi tervezéssel sem kell órákat töltened, erre találták ki a Koin nevű programot. Ez egy költségvetés-készítő alkalmazás, amivel nyomon követhetet a kiadásaitokat és a bevételeiteket is. Sőt, a felvitt adatokat többféleképpen is lekérheted.

A szoptatás kezdeti időszakát könnyíti meg a MammaBaby, amiben vezetheted a bébi kis és nagy dolgainak számát, mérheted a szoptatások gyakoriságát és hosszát. 

Fotó: pexels.com

Bármennyire is kiteszel magadért, a családi fotók és a videók rendszerezése valószínűleg az utolsó, amire időd van. Ebben segít a Tweekabo, amivel akár az első év második hónapján készült képeket is pillanatok alatt előkeresheted. 

via

közösség

további frisss

lap tetejére