Rá sem lehet ismerni: régi-új óvoda a Győzelem utcában

szróbert-HCs • 2014. augusztus 01., péntek •
Augusztus 18-án már az ovisok is birtokba vehetik a megújult Játéksziget óvodát – mondta el honlapunknak a Győzelem utcai intézmény vezetője, Fodor Imréné. A frisss.hu a helyszínen azt is megtudta, hogy a kivitelező már az utolsó simításokat végzi, a szakemberek a mosdók, az illemhelyek és a bútorok beszerelésén dolgoznak, ami után már a belső rendrakás következhet.
Rá sem lehet ismerni: régi-új óvoda a Győzelem utcában

Ismeretes, hogy a Játéksziget óvoda a Nyugat-Dunántúli Operatív Program (NDOP) keretében egy 120 millió forintos óvoda fejlesztési pályázaton nyert. A beruházás részeként egy új csoportszobát alakítottak ki, emellett akadálymentesítették az épületet, létrehoztak egy-egy fejlesztő- logopédiai-, valamint orvosi-, torna- és különszobát is. A munkák március elején kezdődtek és ezekben a napokban fejeződnek be.

A bővítésnek köszönhetően több gyermeket tud majd fogadni az óvoda szeptembertől. A belső munkálatok után már megújult környezetben várhatjuk a gyerekeket. Az óvónénik és a dajkák sokat fognak még megfeszített tempóban dolgozni, illetve takarítani, hiszen a nevelési év kezdetére már mindennek csillogni-villogni kell. Szeptember 1-jén 120 fővel 5 csoporttal indul az óvoda – tette hozzá a frisss.hu-nak nyilatkozó Fodor Imréné, az intézmény vezetője.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére