Predrag Bosnjak optimista

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke és Tóth Arnold • 2016. szeptember 21., szerda •
Ma este az Újpest ellen lép pályára a tabella 3. helyén álló, kiváló formában lévő Haladás.

A lilák ellen könnyebb lehet, mint majd szombaton a Gyirmót ellen lesz – ezt nyilatkozta honlapunknak Preadrag Bosnjak, a szombathelyi zöld-fehérek védője, aki a múlt szombati, az éllovas Vasas elleni meccsre is visszatekintett. 

A Vasas ellen nagyon nehéz meccset játszottunk, de így is számoltunk, hogy a fővárosiak nagyon stabilan védekeznek majd. Nem csalódtunk, öt védővel játszottak és nagyon nehéz volt megbontani őket. Egész héten úgy készültünk, hogy sikeresek legyünk, így is lett, megnyertük a meccset. Az utolsó percekben pedig megkaptam a második sárgát is, igazi derbi volt, ez lehetett az oka – foglalta össze a tabellát vezető fővárosiak elleni meccs lényegét Pedro. 

A Hali védője egy meccses eltiltása miatt nem játszhat majd a lilák ellen, de bizakodó.  
Remélem, hogy – a nehézségek ellenére is mi jobb formában vagyunk és – megnyerjük a meccset. A Gyirmót ellen szerintem szombaton nehezebb lesz. Amennyiben az e heti két meccsen 4 ponttal gazdagodnánk, boldog lennék – tette hozzá Pedrag Bosnjak.    

A Haladás várhatóan a Rózsa – Polgár, Wils, Hegedűs, Angyal – Kovács L., Iszlai – Németh M, Rácz, Halmos – Williams összeállításban fut majd ki az Illovszky Rudolf stadion gyepére. 

Az Újpest – Haladás meccs eredményének alakulását 19 órától a frisss.hu-n követheti.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére