Pósfai Miklós győzelmével zárult a Nyugat-dunántúli Steel Darts Liga

Frisss • 2017. augusztus 02., szerda •
Pósfai Miklós győzelmével zárult a Nyugat-dunántúli Steel Darts Liga

A vasi megyeszékhelyen rendezték meg a Nyugat-dunántúli Steel Darts Liga újabb fordulóját. A megmérettetésen 28 játékos vett részt és a régió legjobbjai mellett ott voltak a Dunántúl legnevesebb dartsosai is. A versenyen egyébként két "újonc" is részt vett, akik ebben az MDL fordulóban debütáltak.

Négy, valamint három fős csoportok kialakítását követően 2-2 fő jutott tovább, azonban a halálcsoportok miatt több nagy név is elvérzett. Meglepetés eredmények is születtek, ilyen volt például Varga Ákos sikere, aki a jövő nagy ígéretének tartott Petrovics Bálintot győzte le óriási küzdelemben.

A legjobb 16 között már igazi parázs találkozókat láthatott a közönség. Pósfai Miklós néhány hete a PDC világbajnokságot is megjárt Bezzeg Nándort legyőzve nyerte meg az első Savaria Steel Darts Opent. Ezúttal Petrovics Bálintot ütötte el a továbbjutástól. Molnár Balázs és Halmosi Tamás mellett Kállay Eszter is biztosította helyét a legjobbak között.

Az már a nap elején látszott, hogy Pósfai Miklós ezúttal is nagyon jó dobóformában van, így nem lepődött meg senki, hogy a döntőben Kozmor Józseffel szemben diadalmaskodott. A dobogó alsó fokára pedig Kállay Eszter, valamint Halmosi Tamás állhatott. Győzelme mellett pedig annak is örülhetett az aranyérmes, hogy az összetett versenyben sikerült csökkenteni hátrányát az éllovas Németh Alberttel szemben.

közösség

további frisss

lap tetejére