Parti Ékszer – szerezzen örömet!

(x) • 2014. március 25., kedd •
Lánykéréshez, ballagási ajándékhoz, ékszerbe zárt vallomáshoz is kitűnő választás Szombathelyen a Fő tér 13-ban!
Parti Ékszer – szerezzen örömet!

Parti Ékszer - Szombathely, Fő tér 13.

Közeleg a ballagás, és fogalma sincs, hogy egy 18 éves még kamasz, de már majdnem férfi minek örülne? Vagy épp egy makrancos ifjú hölgyet lepne meg egy szép ékszerrel? A Parti Ékszer kreatív és sokat látott munkatársai biztosan a segítségére lesznek! Nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók, karkötők közül válogathat kedvére, melyek akár szettben is kombinálhatóak. Ráadásul a merészebb trendek követői is megtalálják a kedvükre valót, hiszen piercingekből is széles választékkal szolgálnak!

A szerelmes urak is megkönnyebbülhetnek, hiszen a Parti Ékszerben, szakértők segítségével, könnyedén kiválaszhatja bárki a tökéletes gyűrűt, melyre egyetlen hölgy sem mond nemet. És ha már a lánykérés sikerrel zárult, akkor a karikagyűrűk között is minden pár megtalálja a kedvére valót, hiszen itt nincs olyan kérés, amit ne tudnának megoldani: méretre készíttetik, és a rövid határidőtől sem rettennek meg!

És aki azt hiszi, hogy a karórák csillaga már leáldozóban van, az nagyon is téved! Az elegáns férfi kelléktára még mindig elképzelhetetlen egy klassz óra nélkül! És akkor sem kell aggódni, ha egy családi darab nőtt a szívéhez, ami már nem működik, mert az év elejétől a Parti Ékszer Fő téri üzletében 30 éves gyakorlattal rendelkező órás vállalja a javításukat, és a gombelemek cseréjét, sőt az óraszíjak javítását is!

És ha ez még mind nem lenne elég, van náluk fali, szekrényes és ébresztő óra, sőt még DCF is! Akinek ez a rövidítés nem mondana semmit: ez a rádiófrekvenciával vezérelt óra, a digital clock funk. Ha komolyabb, és igényes ajándékot szeretne, például protokoll találkozó előtt, házassági évfordulóra, vagy az osztályfőnöknek ballagásra, arra is van tippük: porcelán tárgyak, díszített fém fényképtartók, díszes gyertyatartók. irodai, éjjeli lámpák, különböző méretben, színben, szenzoros kivitelben is... És ez még a jéghegy csúcsa! Árukészletük folyamatosan bővül, az aktuális igényeknek megfelelően.

Parti Ékszer (Szombathely Fő tér 13.) – szerezzen örömet!


 

közösség

további frisss

lap tetejére