Palacsintával ünnepeli a nyarat Csepreg

frisss, csepreg.hu • 2019. július 11., csütörtök •
Harmadik alkalommal rendezi meg a vasi kisváros a megye egyik legmeghatározóbb gasztronómiai és kulturális fesztiválját!
Palacsintával ünnepeli a nyarat Csepreg

Egész napos kikapcsolódás és szórakozás, valamint gasztronómiai élvezetek várják a rendezvényre kilátogatókat, mely tematikáját a méltán népszerű tésztakészítmény, vagyis a palacsinta adja. A délelőtt kezdődő színpadi előadások mellett térségi és külföldi vendégcsapatok részvételével palacsintasütő versenyt is hirdetnek. Ráadásul a meghívott csapatok lelkes segítői szívesen megmutatják, nekik mi is az igazi fortélyuk a kisütéskor. Csepreg zöld szívében, a Malomkertben egy tucatnyi lelkes csapat készíti a palacsintákat, amiket szakmai zsűri bevonásával díjaznak a nap fénypontjaként.

A különféle ízvilágú palacsinták kóstolásából biztosan nem lesz hiány, hiszen minden kínáló csapat részére ezer darab palacsinta lesütésére elegendő alapanyagot biztosít a rendező Csepreg Város Önkormányzata és a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület. Ráadásul a különböző érzékenységgel rendelkező vendégekre is gondoltak.

A 2017-es esztendőben hagyományteremtő szándékkal útjára indított Csepregi Palacsinta Fesztivál idei sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy mellett Szikora Róbert és az R-GO, akik 21 órakor csapnak hatalmas hangulatot a rendezvénysátorban. A koncerteket követően éjjelig tartó bulizás veszi kezdetét, de a hagyományos fesztiválhangulathoz a kitelepülő árusok is hozzájárulnak.

Technikai információ:

Jegyváltására a helyszínen van lehetőség, a belépőjegy tartalmazza a rendezvényen való kóstolás lehetőségét. A főbejárat megközelítésére a Nádasdy utca – Csokonai utca felől van lehetőség. Bővebb információ: https://www.facebook.com/palacsintacsepreg/

közösség

további frisss

lap tetejére