Óriási fejlesztésekkel rukkol ki néhány napon belül a Facebook

Frisss/HVG - fotó: pixabay, giphy • 2017. március 22., szerda •
A csaknem egy évig tartó munka érhet be, amely több ágazatot is érint a híresztelések szerint.
Óriási fejlesztésekkel rukkol ki néhány napon belül a Facebook

Április sok szempontból fordulópont lehet a legnagyobb közösségi oldal életében. Néhány hét van már csak az F8 fejlesztői konferenciáig, ahol nem a szoftver, hanem a hardver részére koncentrálnak. Ezúttal ugyanis a szolgáltatásban szeretnének mérföldkövet letenni.

Április 18-án kezdődik az F8 fejlesztői konferencia és belsős információk szerint itt mutatják be a legnagyobb újításokat. Biztosat persze nem lehet tudni, az viszont borítékolható, hogy egy virtuális valóság-kütyün is ügyködtek. Ami azért sem lenne meglepetés, hiszen Mark Zuckerberg is beszállt elég komoly tőkével a virtuális eszközök készítésével foglalkozó ágazatba.

Emellett nagy hangsúlyt fektettek az orvosi eszközökre is, így valószínűsíthető, hogy ebben is forradalmi áttörést jelentenek be. Állítólag a fejlesztői csoport egy stanfordi kardiológussal közösen dolgozott egy orvosi műszeren.

Regina Dugan a Google-től érkezett, aki szintén a Building 8 csapatot erősíti. Figyelemre méltó, hogy a hölgy blogján osztotta meg követőivel, hogy olyan eszközön is dolgoznak, amivel valódi kapcsolatot teremthetnek az emberek, ráadásul nagyon optimistán fogalmazott a kütyüket illetően.

via HVG

közösség

további frisss

lap tetejére