Nők, akik bebizonyítják, 50 felett is lehet valaki elképesztően trendi

Frisss.hu/whowhatwear.co.uk - Fotó: The Middle Page/Not Dead Yet Style/seniorstylebible via Instagram/Bag and a Beret • 2017. február 13., hétfő •
Nagyik, aki divatot teremtenek.
Nők, akik bebizonyítják, 50 felett is lehet valaki elképesztően trendi

Minél kirívóbbat tolni az emberek arcába. Mostanában gyakran érezhetjük úgy, hogy a divatipar már csak a fiatalokra fókuszál és nekik minél extrémebb darabokat akarnak adni. De vannak más korosztályok is, ezért most nyolc 50 feletti divatikont mutatunk be, akik trendeket teremtenek a stílusukkal.

Ezek a hölgyek egytől-egyig Instagram sztárok, vagy bloggerek, pedig már bőven nagymama korban vannak, az öltözködésükön viszont ez egy másodpercig sem látszik.

Sarah Jane Adams

Fotó: @saramaijjewels

Mi mást várhatna az ember egy ékszertervező, modell és Instagram ikontól, mint feltűnő színeket és mintákat? Sarah Jane Adams fotói láttán egyértelművé válik, hogy csak szórakozik a divattal, és minden pillanatát élvezi.

Lyn Slater az Accidental Icon-tól

Fotó: Accidental Icon

A személyes stílus a legnőiesebb dolog a világon. Ez lehetne a 63 éves Lyn Slater jelmondata is, mert nála az elegáns és kényelmes darabokon lévő feltűnő és mókás részletek azok, amikre felfigyelünk.

BaddieWinkle

Fotó: @baddiewinkle

88 évesen is lehet valaki divatikon, közel 3 millió Insta követővel. A meglepően fiatalos stílusú BaddieWinkle egy pillanatra sem képes leállni.

Bag and a Beret

Fotó: Bag and a Beret

A vancouveri Melanie Kobayashi 53 éves, és remekül keveri a régi darabokat, a szórakoztató mintákat és a színeket.

Fashion Over Fifty

Fotó: Fashion Over Fifty

Wendy Packer 50 felett kezdett el blogolni, hogy bemutassa az öregedés pozitív oldalát is. De, nem csak tippeket és ötleteket ad, meg is mutatja, hogyan néz ki mindez a valóságban.

Not Dead Yet Style

Fotó: Not Dead Yet Style

Hatvanakárhány évesen is lehet maradandót alkotni, legalábbis Patti Gibbons ezt vallja. A régi és a modern igényes mixéből jött létre a hölgy saját stílusa.

Senior Style Bible

Fotó: @seniorstylebible

Nehéz elhinni, de Dorrie Jacobson már 82 éves. Az instás blogger érdekes tippekkel és bölcs tanácsokkal látja el a követőit.

The Middle Page

Fotó: The Middle Page

Ha Dallas, akkor most nem a Ewing-ok életéről lesz szó, hanem Cathy Williamsonról, aki a blogján a hétköznapi, mégis kicsit alkalmi és kifinomult stílusát igyekszik továbbadni az arra fogékonyaknak. A lényeg, hogy 50 felett is könnyedén tudjunk felöltözni és levetkőzni is.

Via WhoWhatWear.co.uk

közösség

további frisss

lap tetejére