Női kézilabda NB I/b: Feszült meccs, de magabiztos győzelem

szróbert • 2014. április 06., vasárnap •
Újabb győzelemre készült a tabellán jelenleg 3. helyezett Haladás VSE NB I/b-s női kézilabdacsapata, és ez sikerült is. A szombathelyi lányok április 5-én az FTC II-Zugló csapatát fogadták, a Haladás VSE Sportcsarnokában, ahol már a sérüléséből felépült Császár Zsófiára is számíthatott Bölöni Roland. A csapat, ha végig nagyon feszült meccsen is, de magabiztos győzelemmel teljesítette célját, és megőrizte a tavaszi szezon hazai veretlenségi sorozatát, továbbá a dobogós helyezést is bebiztosította.
Női kézilabda NB I/b: Feszült meccs, de magabiztos győzelem

Helyszíni tudósítás a Rohonci útról

Haladás VSE – FTC II-Zugló 34-29 (17-14)

Ez sem volt nyugodt mérkőzés, a Haladás VSE vezetőedzője, Bölöni Roland nem egyszer rendkívül idegesen reagált az első percekben, de erre meg is volt az oka. Aztán megnyugodtak a hazai zöld-fehér lányok és a szünetre már a szombathelyieknál volt az előny.

A 45. percben 28-20 volt az állás a hazai zöld-fehéreknek, ekkor Tömő Szandra bravúrjainak tapsolhatott a hazai publikum.
Aztán megtorpantunk, több kiállítás is megnehezítette a sorsunkat, így az 50. percben 29-24-re zárkóztak a fővárosiak.
A hazaiakat felrázta a jókor jött időkérés, így az 55. percben kisimultak a ráncok, 32-27 volt az eredmény.
Az utolsó percekben nagy küzdelem zajlott, egymás hibáiból éltek a csapatok, de a mieink jobban összpontosítottak, a vége 34-29 lett.

Gólszerzők: Pukler 11, Mayer 10, Szecsődi 6, Szendrei 3, Császár 2, Bolfán és Debreczeni 1-1

Bölöni Roland: Az ellenfél hiába vezetett ellenünk 4-5 góllal is az elején, tudtuk rendezni a sorainkat és a szünetre már mi vonulhattunk előnnyel az öltözőbe. Rendkívül ideges mérkőzés volt, melyen mindkét csapat nagyon sok hibával játszott. Annak ellenére, hogy viszonylag sok gólt kaptunk, jól működött a védekezésünk, kapusunk is nem egy extra bravúrt bemutatott. Támadásban semmit nem bíztunk a véletlenre, szinte mindig ziccerig játszottunk, csak gratulálni tudok a lányoknak. 

Jövő héten a sereghajtó Tatabánya otthonába látogat a Haladás. Nagyon kemény összecsapás lesz az is, de győzelemre számít a szombathelyi alakulat. Két hét múlva pedig ki-ki meccsen a Budaörsöt fogadja a Haladás VSE. Jó lenne ,,megcsipkedni" őket.

Fotó: archív

 

 

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére